Topsportcultuur verbetert prestaties

09/02/2017

Wil jij ook de beste zijn?

Topsporters en organisaties die opmerkelijke prestaties behalen hebben veel gemeen. Ze willen de beste zijn. Wil jij ook de beste zijn? Zorg dan dat je een high performing organisatie wordt.

winnaar

Wat is nodig voor topsportcultuur?

Een organisatie kan veel leren van topsport. Waarom? Omdat bij topsport duidelijk is welke randvoorwaarden leiden tot high performance. Kunnen we deze voorwaarden vertalen naar een organisatie? Ja, heel goed zelfs. Doe mee aan de performance cup en ervaar zelf hoe een topsportcultuur helpt om de prestaties te verbeteren.

Wij geloven dat ieder mens uiteindelijk plezier heeft in leren door middel van spel met elementen van sport. Dit draagt bij aan het continu verbeteren van individuen, teams en organisaties. De Performance Cup is een competitie tussen teams uit verschillende organisaties. Hierbij staat leren en ontwikkelen centraal. In deze competitie speel je als team korte wedstrijdjes gekoppeld aan relevante thema’s op de werkvloer zelf. Hierdoor leer je als team en verbeter je prestaties. Dit maken we meetbaar en concreet gedurende de competitie. Het team met de steilste leercurve wint de Performance Cup! Of kijk dit filmpje voor impressie van de de 2016 editie van de Performance Cup:

House of Performance Logo

Over de auteur

Dit is de redactie van House of Performance

Naar House Of Performance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *