Managed by House of Performance

Interim verandermanagers van HofP

Interim managers van Managed by House of Performance (Mby) zijn professionals die een organisatie tijdelijk ondersteunen om zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld als er complexe veranderingen worden doorgevoerd, een nieuwe koers wordt uitgezet of een aanzet voor een cultuurverandering moet worden gegeven. In dergelijke situaties kan het effectief zijn om, naast het zittende management, een interim manager, in te zetten. Op deze manier maken we de organisatie samen van binnenuit sterker.

Als onderdeel van House of Performance zorgt Mby ervoor dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet. In onze aanpak staan we naast opdrachtgevers om de noodzakelijke veranderingen te helpen realiseren. Daarbij weten wij dat, als het om veranderen gaat, voorbeeldgedrag en leiderschap binnen de eigen organisatie essentieel is. Dit staat dan ook centraal in de aanpak van onze interim managers.

Alle interim managers van Mby zijn zelfstandige professionals die als programma- of lijnmanager bij onze opdrachtgevers aan gezamenlijke doelen werken. Mby is een volwaardig onderdeel van House of Performance (HofP). Dat betekent dat onze interim managers werken volgens de HofP kernwaarden en visie. Zij zijn volledig up-to-date met onze visie en aanpak t.a.v. verandering en hebben kennis van de door ons gebruikte interventies op het vlak van processen, besturing, gedrag en leiderschap.

De volgende interim managers van Hofp willen je graag helpen resultaten te realiseren:

carien

Carien de Vries

En...hoe kunnen we het wél voor elkaar krijgen?

ellen

Ellen Hennekens

Wees welkom en blijf je verwonderen!

HOP_HR_BW_4-0064

John Weggeman

Het kan vast nog beter, laten we uitvinden hoe!

HOP_HR_BW_4-0056

Joost Preyde

Verbinden & verwonderen vormen de basis van een adviseur

remco

Remco Wieland

Elkaar inspireren, samen zweten én elkaar irriteren. Dan kom je ergens.