Case: The Cue partner van Microsoft – Businessproductiviteit vergroten met gamification

Microsoft Office 365 heeft een stijgend marktaandeel en is veruit de populairste aanbieder van zakelijke software ‘in the cloud’. Niet zo vreemd, want met een pakket van meer dan 20 applicaties, zijn de mogelijkheden om effectief, efficiënt en veilig samen te werken eindeloos. Helaas blijkt in de praktijk dat de volle potentie van alle mogelijkheden die Office 365 biedt, niet wordt benut.

Klantvraag

Hoe kunnen onze business partners, die een belangrijke rol hebben in het verhogen van de adoptiegraad, de eindgebruiker helpen om meer uit Office 365 te halen?

 

Vraag aan House of Performance

Ontwikkel een schaalbare oplossing die de eindgebruiker helpt om, waar en wanneer zij dat zelf willen, effectiever Office 365 te gebruiken, zodat ze slimmer samenwerken, hun businessproductiviteit vergroten en daarmee de adoptiegraad van Office 365 verhogen.

Onze aanpak

House of Performance lanceerde de tech start-up The Cue, gespecialiseerd in schaalbare oplossingen om in een digitale wereld slimmer en effectiever samen te werken.

Het opdoen van nieuwe kennis, in dit geval over Office 365, en het ontwikkelen van nieuw gedrag op de werkvloer sluit naadloos aan bij leren in de praktijk met gamification. Daarom ontwikkelde The Cue een gamification oplossing om de adoptiegraad van Office 365 te verhogen en daarmee de businessproductiviteit van organisaties te vergroten.

Hierin werken zij op het vlak van productontwikkeling nauw samen met Microsoft en hun netwerk van business partners. De toegevoegde waarde van The Cue zit op de diepe kennis over verandermanagement en ervaring met het bouwen van gamification oplossingen.

De gamification oplossing van The Cue is beschikbaar op zowel vaste als mobile devices, kan door een oneindig aantal spelers tegelijk – waar en wanneer zij dat zelf willen – worden gespeeld, biedt verschillende niveaus in uitdaging en stuurt op meetbare progressie. Meer weten? Lees hier alles over de verschillende games van The Cue.

Resultaten na het spelen van één van de games

De effectiviteit van de vergaderingen

De actiegerichtheid van de vergaderingen

De efficiëntie van de vergaderingen

"Zonder de Gamification oplossing van The Cue hadden de niet-technische collega's nooit zo snel, en alle medewerkers nooit zo effectief, met Office 365 aan de slag kunnen gaan." Consultant bij een IT bedrijf