Performance Cup

Continu prestaties verbeteren, verandertrajecten, zelfsturende teams ontwikkelen, het is soms trekken en sleuren. Dat kan gemakkelijker én leuker. De Performance Cup laat overtuigende resultaten zien.

De klantvraag

Hoe kunnen we:

  • als team zelf ontwikkelen en prestaties verbeteren?
  • elke dag verbeteren: voor klant, medewerker & een gezond rendement?
  • onze teambinding verbeteren?

Opdracht aan House of Performance

 
Help ons een manier te vinden die onze intrinsieke motivatie aanspreekt ten aanzien van het verbeteren van onze prestaties voor onszelf en voor onze klanten, om zo ons werk nog leuker te maken.
 

Wij geloven dat ieder mens uiteindelijk plezier heeft in leren door middel van spel en elementen van sport. Daarmee zijn de meeste van ons opgegroeid, dus waarom zouden we dat nu niet meer gebruiken om te ontwikkelen? In de Performance Cup worden elementen van sport en spel gecombineerd met leren en ontwikkelen van teams op de werkvloer.

Verbeteren in plaats van presteren

De Performance Cup is een competitie van 12 tot 16 weken met korte ‘wedstrijdjes’ gekoppeld aan relevante thema’s op de werkvloer. De cup kan gespeeld worden met teams binnen het bedrijf, maar ook tussen bedrijven. De winnaar is niet degene die het best presteert, maar wie het meest verbetert.

7 Gedreven_1920x1080
winner FF

Belangrijkste elementen van de Performance Cup

  • Gamification
  • Digitaal platform
  • Offline inspiratie uit de topsport
  • Leren van elkaar
performance cup resultaten

Resultaten

Teams behaalden resultaten op verschillende doelen. Waar je focus als team ook ligt, het is belangrijk om de resultaten meetbaar te maken. Voorgaande cups laten overtuigende resultaten zien.

Wat betekent de Performance Cup?

 

 

Meer leren over hoe gamification prestaties kan verbeteren? Meld je hier aan voor de gratis workshop.

 

 

 

Maarten

‘De kracht van de Performance Cup is dat je parallel aan je werk iets doet waar je beter van wordt.’