Workshop Agile werken

14/05/2020 14:30
Hamburgerstraat 30 Utrecht

Workshop Agile werken

Leer hoe je met agile werken klantwaarde realiseert en prestaties verbetert tijdens deze gratis workshop.

Agile werken is een manier van werken die je helpt om meer klantwaarde te realiseren en prestaties op de werkvloer te verbeteren. Mooi maar hoe vertaal je dat nu naar een praktische aanpak voor jouw team? En hoe neem je jouw team mee in het hoe en waarom van Agile werken?

Tijdens de workshop leer je ook hoe je de vertaalslag kunt maken van Agile werken naar concrete resultaten. Agile werken is immers geen doel ansich, maar een middel om je eigenlijke doelen te bereiken. We helpen je inzicht te krijgen in wat je kunt en wilt bereiken met Agile werken, én hoe je dit inzichtelijk kunt maken.

Aan het eind van de workshop neem jij een praktisch werkboek mee naar huis waarin je de terminologie van Agile werken en informatie over de basiselementen van Agile werken & Scrum terugvindt. Ook is er ruimte om jouw persoonlijke stappenplan voor starten met Agile werken te noteren.

Voor wie is deze workshop?

Je bent teammanager of leidinggevende en weet al het e.a. over Agile werken. Je werkt al op een agile manier of gelooft dat agile werken je kan helpen om jouw doelen te bereiken.

Schrijf jezelf hier in!

Deze workshop is kosteloos en exclusief bedoeld voor teammanagers en leidinggevenden die werkzaam zijn voor een organisatie met meer dan 150 medewerkers. Adviesbureaus en zelfstandig adviseurs zijn uitgesloten van deelname.

Bekijk een Impressie van de Workshop Agile werken.

Programma

Inloop

Ontvangst en inloop met koffie/thee

14:30 - 15:00
Hamburgerstraat 30

Inhoudelijke programma

2 rondes van 40-45 min. Keuze uit de volgende onderwerpen:

1. Welke verschillende methoden kent agile?
2. Lean vs. Agile.
3. Gedrag en leiderschap in een agile wereld.
4. Hoe meet je de resultaten van Agile werken?


15:00 - 17:30
Hamburgerstraat 30

Borrel

Gelegenheid tot napraten en netwerken

17:30 - 18:30
Hamburgerstraat 30