Workshop Agile werken

26/09/2019 14:30
Hamburgerstraat 30 Utrecht

Succesvol Agile werken met je team!

Agile werken is een manier van werken die je helpt om meer klantwaarde te realiseren en prestaties op de werkvloer te verbeteren. Mooi maar hoe vertaal je dat nu naar een praktische aanpak voor jouw team?

Waarom deelnemen aan de workshop?

Tijdens deze gratis workshop delen we onze kijk op Agile werken en leer je hoe je de vertaalslag kunt maken van Agile werken naar concrete resultaten. Agile werken is immers geen doel ansich, maar een middel om je eigenlijke doelen te bereiken. We helpen je inzicht te krijgen in wat je kunt en wilt bereiken met Agile werken, én hoe je dit inzichtelijk kunt maken.

Aan het eind van de workshop neem jij een praktisch werkboek mee naar huis waarin je de terminologie van Agile werken en informatie over de basiselementen van Agile werken & Scrum terugvindt. Ook is er ruimte om jouw persoonlijke stappenplan voor starten met Agile werken te noteren.

Voor wie is deze workshop?

Je bent teammanager of leidinggevende en weet al het e.a. over Agile werken. Je werkt al op een agile manier of gelooft dat agile werken je kan helpen om jouw doelen te bereiken.

 

Schrijf jezelf hier in!

Deze workshop is kosteloos en exclusief bedoeld voor teammanagers & leidinggevenden die werkzaam zijn voor een organisatie met meer dan 50 medewerkers, niet zijnde een adviesbureau.

Een Obeya is een werkwijze die goed past bij Agile werken. Bekijk de inspiratievideo.

Programma

Inloop

- Ontvangst en inloop met koffie/thee

14:30 - 15:00
Hamburgerstraat 30

Inhoudelijke programma

- Visie op Agile werken
- Betere prestaties met Agile werken
- Persoonlijk stappenplan

15:00 - 17:00
Hamburgerstraat 30

Borrel

- Gelegenheid tot napraten en netwerken

17:00 - 18:00
Hamburgerstraat 30