Future of Work Spark Session: Nieuwe vormen van werken en organiseren

28/04/2022
12:00 - 13:30
Online: Microsoft Teams

Future of Work Spark Session: Nieuwe vormen van werken en organiseren

Organisaties willen transformeren om wendbaar, competitief en relevant te blijven. Zowel voor klanten, medewerkers als maatschappij. Dat vraagt om nieuwe vormen van werken en organiseren. We noemen dit The Future of Work. Deze nieuwe vormen van werken en organiseren wijken vaak radicaal af van bestaande structuren zoals hiërarchie en bureaucratie. Organisaties die met deze nieuwe vormen experimenteren, laten zien dat het écht anders kan.

Hoe laten deze organisaties bestaande structuren los? Hoe gaan deze organisaties om met onderwerpen als zelfsturing, autonomie en eigenaarschap? En hoe realiseren ze die op grote schaal? Kortom, hoe passen nieuwe vormen van werken en organiseren bij de beoogde organisatietransformatie? Met deze vragen gaan we tijdens de Spark Session samen aan de slag.

Het programma

In het eerste deel van de Spark Session verkennen we samen de verschillende aspecten van The Future of Work. We gaan in op de principes en aannames van het traditionele denken over werk en organisaties en delen cases van organisaties die vooruitstrevend zijn in de manier waarop ze werk en organiseren hebben ingericht.

In het tweede deel richten we ons op vertaling naar de praktijk. Hoe passen deze nieuwe vormen van werken en organiseren in de context van organisatietransformatie? Wat zijn de succesfactoren? En tegen welke uitdagingen loop je aan als je met deze vormen van werken en organiseren aan de slag gaat?

Aan het eind van deze Spark Session beschik jij over perspectieven en handvatten om nieuwe vormen van werken en organiseren binnen jouw organisatie toe te passen.

Schrijf je hier gratis in!

reCAPTCHA is required.

Voor wie is de Spark Session?

Deze Spark Session is voor leidinggevenden of programmamanagers met een organisatiebrede veranderagenda, die op zoek zijn naar inspiratie, succesverhalen en toepasbare kennis over vormen van werken en organiseren passend bij de ontwikkelingen en uitdagingen van deze tijd.