House of Performance Alumni Kennisevent 2018

06/12/2018
15:00
Hamburgerstraat 30, Utrecht

Het House of Performance Alumni Kennisevent 2018 is exclusief bedoeld voor onze alumni en staat dit jaar in het teken van gamification, data driven change en trendwatching. Door middel van interactieve pressure cooker sessies nemen specialisten je mee in de laatste inzichten op deze thema’s.

Dit event is alleen toegankelijk op basis van een persoonlijke uitnodiging.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 14:30 – 15:00 uur: Ontvangst met koffie en iets lekkers
  • 15:00 – 17:30 uur: De interactieve pressure cooker sessies
  • 17:30 – 17:30 uur: Borreltijd en gelegenheid om te netwerken

Programma

Jos Kuiper
Jos Kuiper

Data driven change

De mogelijkheden met Big Data zijn eindeloos. Toch lopen veel organisaties tegen hun grenzen aan. Wat betekent big data eigenlijk voor organisaties? Welk probleem wil je oplossen? Welke technieken wil je gebruiken? Aan de hand van relevante cases, neemt Jos Kuiper je mee in textmining, predictive modelling en automation van administratieve processen.

15:00 - 17:30
Hamburgerstraat 30, Utrecht
Daniëlle Schreurs
Daniëlle Schreurs

Trendwatching

De manier waarop we werken en leren is ingrijpend aan het veranderen. Om relevant te blijven voor medewerkers en klanten moeten organisaties continu blijven veranderen. Dit is niet alleen noodzakelijk, maar ook leuk! Aan de hand van verfrissende inzichten en trends laat Daniëlle zien hoe werken in de toekomst gaat veranderen.

15:00 - 17:30
Hamburgerstraat 30, Utrecht
Maarten Holland
Maarten Holland

Gamification

Het realiseren van meer impact met minder inzet, dát doen we met gamification. Wil je weten hoe wij met games de prestaties van onze klanten verbeteren? En hoe we spelelementen in een niet-spelomgeving implementeren? Aan de hand van succesvolle praktijkcases, neemt Maarten je graag mee in de wereld van ranglijsten, punten en badges.

15:00 - 17:30
Hamburgerstraat 30, Utrecht