Online event: Agile leiderschap

16/12/2021
14:30
Microsoft Teams

Have you got what it takes?

Een hoge mate van wendbaarheid is essentieel om als organisatie op interne en externe veranderingen te kunnen inspelen en maximale klantwaarde te leveren. Agile is hierin een veelgebruikte methodiek. Maar om effectief Agile te werken, heb je ook Agile leiders nodig.

Wat houdt Agile leiderschap precies in? Tegen welke uitdagingen loop je aan wanneer je overstapt op een Agile manier van leidinggeven? En welke interventies kun je inzetten om deze uitdagingen het hoofd te bieden?

Tijdens het online event Agile Leiderschap delen wij onze visie op Agile werken en zoeken we samen naar de antwoorden op bovenstaande vragen. Dit doen we door 3 concrete struggles te bespreken waar jij als Agile leider tegenaan kunt lopen.

Wij bieden jou een interactieve sessie waarin je gerichte vragen kunt stellen over Agile werken en Agile leiderschap. Op basis van onze ervaring en kennis van Agile transformaties, komen we samen tot bruikbare inzichten voor jouw dagelijkse praktijk.

Aan het eind van het online event heb jij kennis opgehaald m.b.t. de kansen, uitdagingen en valkuilen die bij Agile leiderschap horen.

Voor wie is dit online event?

Jij bent directeur, manager of leidinggevende en weet al het e.e.a. over Agile werken. Je werkt al op een Agile manier of gelooft dat Agile werken jouw organisatie kan helpen om haar doelen te bereiken. Je bent echter nog zoekende in wat Agile leiderschap precies betekent en welke uitdagingen je in de praktijk kunt tegenkomen.

Inschrijvingen gesloten

Inschrijven voor dit event is helaas niet meer mogelijk.

Programma

Even voorstellen

Wij zijn House of Performance

14:30 - 14:35
Meeting via Microsoft Teams

Visie op Agile werken

De belangrijkste uitgangspunten van Agile werken, gebaseerd op onze kennis en ervaring

14:35 - 14:50
Meeting via Microsoft Teams

Agile Leiderschap

Drie veelvoorkomende struggles in de praktijk van Agile leiders

15:15 - 16:00
Meeting via Microsoft Teams