Online event: Agile leiderschap

17/12/2020
14:30
Microsoft Teams

Have you got what it takes?

Met Agile werken realiseer je klantwaarde en verbeter je prestaties. Effectief Agile werken vraagt om Agile leiders.

Mooi maar wat is nu het verschil tussen een meer traditionele leider en een Agile leider? En is Agile leiderschap wel geschikt voor alle type organisaties & teams? We helpen je inzicht te krijgen in wat je kunt en wilt bereiken met Agile werken.

Tijdens het online event ‘Agile Leiderschap’ delen wij onze visie op Agile werken en zoeken we samen naar de antwoorden op bovenstaande vragen. Dit doen we door een relatie te leggen tussen de belangrijkste waarden van het Agile fundament en Agile leiderschap. Het doel is een interactieve sessie waarin jij gerichte vragen kunt stellen over Agile werken en leiderschap. Op basis van onze ervaring en kennis over implementaties van Agile werken komen we samen tot antwoorden.

Aan het eind van het online event heb jij kennis opgehaald t.a.v de kansen, uitdagingen en valkuilen die horen bij de implementatie van Agile werken, specifiek in de rol van een Agile leider.

Voor wie is dit online event?

Je bent teammanager of leidinggevende en weet al het e.a. over Agile werken. Je werkt al op een agile manier of gelooft dat agile werken je kan helpen om jouw doelen te bereiken.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Dit online event is kosteloos en exclusief bedoeld voor teammanagers en leidinggevenden die werkzaam zijn voor een organisatie met meer dan 150 medewerkers. Adviesbureaus en zelfstandig adviseurs zijn uitgesloten van deelname.

Programma

Even voorstellen

Wij zijn House of Performance

14:30 - 14:35
Live Event via Microsoft Teams

Visie op Agile werken

Gebaseerd op onze kennis en ervaring delen wij de belangrijkste uitgangspunten van Agile werken.

14:35 - 15:15
Live Event via Microsoft Teams

Agile Leiderschap

De kenmerken van een Agile Leider versus een meer traditionele leider.

15:15 - 16:00
Live Event via Microsoft Teams