Online event: Agile leiderschap

27/05/2021
14:30
Microsoft Teams

Have you got what it takes?

Met Agile werken realiseer je klantwaarde en verbeter je prestaties. Effectief Agile werken vraagt om Agile leiders.

Mooi maar wat houdt Agile leiderschap dan in? Tegen welke uitdagingen loop je aan wanneer je overstapt op deze andere manier van leidinggeven? En welke interventies kun je inzetten om deze uitdagingen het hoofd te bieden?

Tijdens het online event ‘Agile Leiderschap’ delen wij onze visie op Agile werken en zoeken we samen naar de antwoorden op bovenstaande vragen. Dit doen we door 3 concrete struggles te bespreken waar jij als Agile leider tegenaan kunt lopen. Het doel is een interactieve sessie waarin jij gerichte vragen kunt stellen over Agile werken en Agile leiderschap. Op basis van onze ervaring en kennis van implementaties van Agile werken komen we samen tot inzichten.

Aan het eind van het online event heb jij kennis opgehaald t.a.v de kansen, uitdagingen en valkuilen die horen bij Agile leiderschap.

Voor wie is dit online event?

Je bent teammanager of leidinggevende en weet al het e.e.a. over Agile werken. Je werkt al op een agile manier of gelooft dat agile werken je kan helpen om jouw doelen te bereiken. Je bent echter nog zoekende in wat Agile leiderschap precies betekent en welke uitdagingen je in de praktijk tegen kunt komen.

Schrijf je hier gratis in!

Dit online event is kosteloos en exclusief bedoeld voor teammanagers en leidinggevenden die werkzaam zijn voor een organisatie met meer dan 150 medewerkers. Adviesbureaus en zelfstandig adviseurs zijn uitgesloten van deelname.

Programma

Even voorstellen

Wij zijn House of Performance

14:30 - 14:35
Live Event via Microsoft Teams

Visie op Agile werken

Gebaseerd op onze kennis en ervaring delen wij de belangrijkste uitgangspunten van Agile werken.

14:35 - 14:50
Live Event via Microsoft Teams

Agile Leiderschap

Drie struggles van een Agile leider in de praktijk.

15:15 - 16:00
Live Event via Microsoft Teams