Online gamification designsessie

Microsoft Teams Event

Gamification is een schaalbare aanpak om op een duurzame manier gewenst gedrag te stimuleren en prestaties op de werkvloer te verbeteren. Maar hoe kom je er nu achter of gamification een passende oplossing voor jouw verandervraagstuk is? Door er zelf mee aan de slag te gaan!

Aan de slag met gamedesign

Tijdens deze tweedelige gamification designsessie, nemen onze gamification experts jou mee in de principes van gamedesign én ga je zelf aan de slag met het ontwerpen van een opdracht die aansluit op de dagelijkse praktijk binnen jouw organisatie. Na deze sessie heb jij:

*Met deze opdracht leer je op speelse wijze experimenteren met nieuw gedrag, op basis van gamification principes

Voor wie is deze designsessie bedoeld?

Deze tweedelige gamification designsessie is bedoeld voor mensen met een actuele uitdaging die, samen met één of twee directe collega’s, willen ontdekken of gamification daar een passende oplossing voor is. Je neemt dus deel als organisatie.

Praktische informatie

*Je hoeft niet over Microsoft Teams te beschikken om mee te doen
**Deelnemen als individu is ook mogelijk

Schrijf jezelf hier in!

Deze online gamification designsessie is exclusief bedoeld voor organisaties met meer dan 1000 medewerkers. Adviesbureaus en zelfstandig adviseurs zijn uitgesloten van deelname. Na inschrijving volgen een bevestiging en nadere info over hoe jouw collega's op te geven. Er hoeft zich dus maar één collega in te schrijven!

reCAPTCHA is required.

Programma

Dagdeel 1

Wie is House of Performance | De principes van gamedesign | Eerste stappen zetten met opdracht

-
Microsoft Teams Event

Dagdeel 2

Terugblik eerste deel gamification design sessie | Finetunen van prototype naar toepasbare opdracht

-
Microsoft Teams Event