Online Workshop Gamification

29/10/2020
15:00
Microsoft Teams

Online Workshop gamification

Leer hoe je met gamification gewenst gedrag realiseert en prestaties verbetert tijdens deze gratis online workshop op donderdag 29 oktober 2020!

Gewenst gedrag realiseren en prestaties verbeteren

Gamification is een schaalbare aanpak om duurzaam gewenst gedrag te realiseren en prestaties op de werkvloer te verbeteren. Hierbij combineren we technologie, spelelementen en de theorie van verandermanagement.

Tijdens deze gratis online workshop via Microsoft Teams* ervaar jij zelf de mogelijkheden van gamification en hoe je deze in de praktijk toepast, leer je alles over de bouwblokken van gamedesign en delen we succesvolle gamification praktijkvoorbeelden.

Ben jij al bekend met het concept gamification en wil je de principes van gamedesign leren koppelen aan de dagelijkse praktijk van jouw organisatie? Dan is de online gamification designsessie iets voor jou!

*Je hoeft niet over Microsoft Teams te beschikken om mee te doen.

Schrijf je nu in!

Deze gamification workshop is kosteloos en exclusief bedoeld voor professionals die werkzaam zijn voor een organisatie met meer dan 1000 medewerkers. Adviesbureaus en zelfstandig adviseurs zijn uitgesloten van deelname.

reCAPTCHA is required.
Bekijk hier een impressie van de workshop in maart 2020

Programma

Programmaonderdelen

- Een introductie in gamification
- Gamedesign en spelerstypen
- Q&A met gamification specialisten

15:00 - 17:00
Microsoft Teams