Ronde tafel: De dilemma’s van organisatietransformatie

21/06/2022
18:00
Hamburgerstraat 30, Utrecht

Organisatietransformatie

Als organisatie wil je graag relevant zijn voor je klanten en impact maken op de wereld om je heen. Digitalisering, nieuwe technologie en de beschikbaarheid van steeds meer data bieden hierbij volop kansen. Denk aan het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die aansluiten op wat de wereld vandaag én morgen nodig heeft, duurzame verdienmodellen die verder gaan dan aandeelhouderswaarde én nieuwe manieren van werken die positief bijdragen aan het realiseren van ESG doelstellingen. Wij noemen dit transformatie. Transformatie naar een toekomstbestendige organisatie. Een toekomstbestendige wereld.

De dilemma’s van organisatietransformatie

Transformatie gaat echter gepaard met uitdagingen en dilemma’s. Tijdens deze rondetafelsessie gaan we daarom met elkaar in gesprek over dilemma’s, zoals: running the business versus transforming the business, interne versus externe veranderkracht, de keuze voor besturingsmodellen, de strijd om resources en meer. Het doel is elkaar inspireren met kennis, inzichten en ervaring uit de dagelijkse praktijk, om zo van elkaar te leren.

Het programma

Schrijf je hier in

Dit is een kleinschalig, exclusief event op basis van invite-only. Geef daarom bij het inschrijfformulier aan door wie jij bent uitgenodigd.

reCAPTCHA is required.