Webinar: Demo de Scrum Game

21/01/2021
12:00
Microsoft Teams

Stel vragen en neem een kijkje op het virtuele platform van de Scrum Game

Met de Scrum Game realiseer je een betere samenwerking en meer klantwaarde doordat je effectiever leert scrummen. Meer over de Scrum Game lees je hier.

Het doel van het webinar is om jou een uitgebreider beeld te geven van wat je mag verwachten als deelnemer aan de Scrum Game. We geven een indruk van de inhoud die in de game centraal staat, vertellen over onze aanpak in het combineren van het online platform en individueel advies van onze consultants. Ook nemen we een kijkje op het online platform dat de basis van de game vormt en uiteraard is er ruimte voor vragen.

Aan het eind van het webinar heb jij een goed beeld van waarom de Scrum Game werkt, hoe het platform eruit ziet en hoe het jouw team gaat helpen om beter te leren scrummen. 

Voor wie is dit webinar?

Je scrumt al maar ervaart te weinig resultaten van deze methode. Je overweegt deelname aan de Scrum Game met 1 of meerdere teams maar je wilt iets meer gevoel krijgen bij hoe de Game in zijn werk gaat en een indruk krijgen van de look & feel van het virtuele platform dat de basis is voor deze game.

Schrijf je hier in!

Adviesbureaus en zelfstandig adviseurs zijn uitgesloten van deelname.

Programma

Start Webinar

12:00 - 12:05
Live Event via Microsoft Teams

Over de Scrum Game

Korte toelichting over het doel en de aanpak van de Scrum Game.

12:05 - 12:15
Live Event via Microsoft Teams

Demo van het online Platform

12:15 - 12:25
Live Event via Microsoft Teams

Vragen?

12:25 - 12:35
Live Event via Microsoft Teams