8e plaats Great Place to Work 2016

24/03/2016

House of Performance is één van de ‘Best Workplaces van Nederland’ en daar zijn we best wel trots op. Niet om de laatste plaats omdat onze  missie is mensen te laten excelleren. Dat streven we na bij onze klanten maar zeker ook bij onze ‘eigen’ mensen.

Elk jaar brengt het Great Place to Work Institute (GPTW) een lijst van ‘Beste Werkgevers in Nederland’. De mate van vertrouwen en de kwaliteit van werkrelaties tussen de werknemers onderling en tussen de werknemers en het management staan hierbij centraal.

gptw 2016

8e plaats bij Great Place to Work

In de categorie ‘Small & Young’ is House of Performance op de 8e plek geëindigd. Geralda van Sandijk,  verantwoordelijke voor de interne processen bij HofP, zegt hierover:  “De ruimte en het vertrouwen dat we als medewerkers krijgen zijn uniek. Onder het motto ‘minimale controle, maximale verantwoordelijkheid!’ “

GPTW pascal

Organisatiespecialist Pascal den Hartog bij de finale van Great Place to Work 2016

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *