Agile Werken bij de Politie

04/11/2019

Agile is hot. Binnen diverse organisaties – bedrijfsleven en overheid – wordt het veelvuldig als dé nieuwe werkwijze geïntroduceerd. Maar is het alleen maar post-its verschuiven en dagstarts, of is het meer? En hoe kan het de politie helpen in haar dagelijkse missie om Nederland veiliger te maken?

Het doel van agile werken is wendbaarheid te creëren zodat een organisatie zich continu kan aanpassen aan de veranderende omgeving en klantvraag. Agile zelf zou geen doel op zich moeten zijn, maar een middel om de organisatiedoelen te bereiken, je resultaten te verbeteren en je medewerkers- en burgertevredenheid te laten stijgen. Wij publiceerden een artikel in het Tijdschrift voor de Politie waarin wij onze visie op Agile Werken en specifiek over hoe wij dat bij de Politie zien delen. Je leest het volledige artikel ook hier: Visieverhaal Agile Werken bij de Politie – HouseOfPerformance_

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
Charlotte

Over de auteur

Klanten bijstaan met oog voor de mens én voor de organisatie en samen met de klant duurzame resultaten behalen. Dat is waar ik mij mee bezig wil houden.

Naar Charlotte Houben
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *