Alliance Partner van OPP

10/05/2015

House of Performance is de eerste Alliance Partner van OPP in Nederland. Dit past in ons geloof dat kennis delen bijdraagt aan het verbeteren van prestaties. Daarnaast sluiten de missies “Unlocking Potential” van OPP en “Mensen laten excelleren” van House of Performance naadloos op elkaar aan. OPP is de Europese distributeur van de Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®) en andere leidende pshychometrische tools. OPP sluit met haar diensten en producten, en met name het MBTI®-instrument, perfect aan bij de aanpak van House of Performance die zicht richt op het verbeteren van resultaten op de werkvloer door mensen te laten excelleren.

opp_logo aangepast

House of Performance gebruikt de MBTI al jaren, zowel intern als bij klanten, omdat dit model direct bijdraagt aan het vergroten van begrip. “Je krijgt meteen inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen. Hierdoor is het een effectief instrument voor individuen en teams die moeizaam samenwerken.”

Het Alliance Partnership van OPP is in het leven geroepen om de band tussen OPP en, in dit geval House of Performance, aan te halen en, waar mogelijk, in dienstverlening elkaar te versterken. Voorbeelden hiervan zouden kunnen zijn het gezamenlijk bezoeken van evenementen, maken van Case Studies, commerciële trajecten en wederzijdse uitwisseling van kennis.

Meer weten over MBTI? Lees hier verder.

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *