De Haka van House of Performance

12/07/2020

Twee keer per jaar beleven we bij House of Performance (HofP) de visiedag. De versoepelingen van de Corona maatregelen per 1 juli gaven ons de mogelijkheid om elkaar deze zomer toch fysiek te ontmoeten voor dit, voor ons belangrijke, ritueel.

Ritueel

Een ritueel, ja zo noem ik het. En nee, dat is niet zweverig. Rituelen helpen je om bewust los te laten wat je niet meer nodig hebt en ruimte te maken voor nieuwe dromen en ambities. Een ritueel is ook een mooie manier om tussen mensen de verbinding te bevestigen. Hoe sterk de verbinding is die een ritueel tot stand kan brengen wordt beïnvloed door de intentie van en de mate waarin deelnemers zich met het ritueel willen verbinden.

Tijdens onze visiedag hebben wij, op 1,5 meter afstand, een Haka dans met elkaar gedaan. Haka is een rituele dans van de Maori. Deze eeuwenoude traditie wordt met de beoogde kracht van de voorvaderen ingezet om te verwelkomen, te strijden, maar vooral om te verbinden. Een bijzondere ervaring die ik elk team kan aanbevelen.

Bekijk hieronder de video van de Haka van House of Performance:

De visiedag is een moment waarop we bij HofP samen terugkijken en vooruitkijken. We delen wat we hebben ervaren in de afgelopen periode. Doordat wij, en de meeste van onze klanten, al maanden vooral thuiswerken hebben we nieuwe manieren gevonden om effectief te blijven in het samenwerken. De conclusie is dat we trots zijn. Trots op onze eigen veerkracht en die van onze klanten. We hebben, in samenwerking, mooie nieuwe vormen gerealiseerd om onze doelen te blijven bereiken.

Zie je jezelf er al tussen staan tijdens onze visiedag? Dan leren we je graag kennen. Ga nu naar www.werkenbijhofp.nl voor meer informatie en de openstaande vacatures.

 

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *