De maatschappelijke norm van morgen

17/09/2019

De maatschappelijke norm van morgen wordt eerder binnen bedrijven ontwikkeld, dan daarbuiten. Door het hoge tempo van technologische ontwikkelingen die veelal binnen de organisatie worden toegepast, zullen organisaties ook meer een (morele) agenderende rol krijgen. Daarvoor is het essentieel dat organisaties hun compliance en morele functie blijven vernieuwen en zich richten op het daadwerkelijk implementeren van gewenst gedrag. Naast aandacht voor innovatie betekent dit dat verandermanagement een essentiële vaardigheid is van de compliance functie. Alleen een compliance functie die innoveert én implementeert heeft recht van bestaan…

Bovenstaande is een snippet uit het artikel ‘De toekomst van Compliance vraagt om innovatie en effectief veranderen’, geschreven door mijzelf en recent gepubliceerd in het Tijdschrift voor Compliance (editie juni 2019).

Lees hier het volledige artikel!

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
Sjoerd-1640x1800

Over de auteur

Anderen typeren mij als iemand waar je op kan bouwen, intelligent en flexibel waarbij ik snel kan wisselen tussen inhoud, niveau en perspectief. Ik ben ambitieus en beschik over veel energie.

Naar Sjoerd Hogenbirk
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *