E-Health convention: Innovatie in de zorg

29/06/2015

Op 29 september a.s. maakt House of Performance deel uit van de E-Health Convention. Op deze interactieve congresdag staan nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie centraal.

House of Performance geeft tijdens de E-Health Convention zowel een presentatie als workshop waarin het volgende thema centraal staat:

Innovatie in de zorg: hoe doe je dat?

Wat moet je als zorginstelling doen om te innoveren en wat juist niet? Wat zijn gebruikelijke valkuilen en hoe kan je deze voorkomen? En hoe ziet het proces van idee naar werkvloer eruit? Hoe maak je van dromen daden! Thijs Otto van Es, partner bij House of Performance, presenteert tijdens de E-Health Convention zijn visie op innovatie in de zorg. House of Performance is een adviesbureau, gespecialiseerd in het  radicaal verbeteren van prestaties op de werkvloer. Wij hebben ervaring in verschillende sectoren, waaronder in de zorg in het inrichten en implementeren van innovatie.

Toegangskaarten voor de E-Health Convention en meer informatie over het event via: ehealthconvention.nl

Ehealth convention

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *