Effectief online samenwerken met jouw team

26/03/2020

House of Performance start-up The Cue, gespecialiseerd in het verhogen van Office 365 adoptie met gamification, heeft nu een game ontwikkeld waarmee jij de effectiviteit van online samenwerken met jouw team verbetert: Smart Collaborators – Working from home.

En, jij kunt deze game nu gratis met jouw team spelen!

Wat leer je tijdens de game?

Tijdens het spelen van deze game leer je bijvoorbeeld hoe je virtueel vergadert, de teambetrokkenheid hoog houdt, tegelijk aan documenten werkt en op de voortgang van jullie doelen stuurt. Kortom, alles voor een prettige en productieve online samenwerking. 

Hoe werkt het precies?

Je speelt de game op een online platform. Gedurende 2,5 week krijgen jij en je team individuele en teamopdrachten. Met deze opdrachten leer je op een leuke en laagdrempelige manier hoe je slim gebruik maakt van verschillende Office 365 tools, zoals Microsoft Teams.

Hoe meld ik mijn team aan?

Er zijn 2 manieren om aan de game mee te doen: als team of als gehele organisatie. Bekijk de website van The Cue voor meer informatie of om jezelf direct voor deze game over effectief online samenwerken in te schrijven!

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *