Het is officieel! Wij zijn een Great Place to Work!

27/03/2017

De verkiezing van de Great Place to Work over 2016 heeft plaatsgevonden. Organisaties die zich onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap erkent Great Place to Work jaarlijks door middel van de lijst van Best Workplaces. Deze organisaties voldoen aan bepaalde criteria en laten een bijzonder beleid zien. Er is vertrouwen in het management, medewerkers zijn trots op wat ze doen en hebben plezier met hun collega’s. De plaats op de lijst wordt bepaald door de score op het medewerkersperceptieonderzoek (Trust Index©) en door de evaluatie van het werkgeversbeleid (Culture Audit©).

In Nederland hebben we drie categorieën:

Large & Multinational Workplaces: organisaties met meer dan 250 medewerkers en/of onderdeel van een multinational. Medium Sized Workplaces: organisaties met 50 tot 250 medewerkers. Small & Young Workplaces: organisaties met 20 tot 50 medewerkers

Wij zijn blij en trots op onze 4e plaats in de categorie Young & Small Workplaces!

GPTW2017

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *