Een happy cultuur bij House of Performance

17/07/2018

Steeds meer organisaties beseffen dat medewerkers alleen op hun best functioneren als ze écht lekker in hun vel zitten. In de praktijk blijkt dan ook dat bedrijven die op het geluk van medewerkers inzetten, innovatiever en succesvoller zijn. Dit valt te lezen in het e-book De vijf factoren van de beste employee experience van het HappinessBureau, gespecialiseerd in het optimaliseren van werkgeluk binnen organisaties.

We zijn dan ook trots dat we in dit e-book worden genoemd in het hoofdstuk over de eerste factor van een optimale employee experience: een happy cultuur. Een belangrijk onderdeel van die cultuur is namelijk het vieren van successen en het delen van fouten (f*ck-ups, voor ingewijden), om hier uiteindelijk weer van te leren. In dat kader wordt onze immer drukbezochte vrijdagmiddagborrel als best practice aangehaald!

Niet voor niets steeg House of Performance dit jaar naar nummer 1 in de categorie Best Small Workplaces (tussen de 20-50 medewerkers), een jaarlijkse verkiezing van Great Place to Work die aan de hand van medewerkersonderzoek en een externe analyse van de organisatiecultuur wordt bepaald.

Natuurlijk is bovenstaand voorbeeld slechts een deel van onze cultuur. Wil je zelf proeven wie House of Performance is? Wat het inhoudt om onderdeel van onze cultuur uit te maken? Hoe het voelt om een HoPper te zijn? Schrijf je dan nu in voor het House of Performance kennismakingsevent op 27 september aanstaande!

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *