Hoe de zorgmanager van de toekomst eruitziet?

15/12/2016

Binnen jouw zorginstelling zijn jullie bezig met de invoering van een nieuwe e-health applicatie. Het projectteam heeft er de afgelopen maanden hard aan gewerkt en presenteerde onlangs in een bijeenkomst met een aantal leidinggevenden de nieuwe app. Nu ben jíj aan zet, is hun boodschap. Enthousiast deel je nu het nieuws in jouw teamoverleg. Een mooie toepassing, dus nu ‘hop aan de slag.’ Na het uitspreken van die woorden kijken je teamleden je meewarig aan… ‘Moeten we dit écht? We hebben het al zo druk! Dat kunnen we er niet bij hebben hoor.’ Na het overleg loop je terug naar je werkplek en denk je: ‘Wat moet ik doen? Hoe kan ik mijn teamleden bewegen tot verandering?’

Download hier de whitepaper ‘Innovatie een kpi?’

Desirée Van Dun is consultant bij House of Performance. In haar artikelen en blogs deelt zij haar visie en kennis over lean leiderschap. Wil je ook de volgende artikelen van Desirée lezen? Volg ons dan op LinkedIn via een click op de volgende button:

li-button-a

desiree

Over de auteur

Mijn kracht is om via onderzoekende vragen en observaties nieuwe inzichten te bieden. Altijd met respect en een vleugje humor. Vanuit mijn dubbelrol aan de Universiteit Twente leid ik ook onze R&D.

Naar Desirée van Dun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *