18/01/2022

House of Performance maximaliseert impact bij klanten door toetreding Highberg Group

House of Performance is per 23 december 2021 toegetreden tot de Highberg Group: een kersvers consultancy collectief bestaande uit BlinkLane Consulting, Gladwell Academy en Verdonck Klooster & Associates, gesteund door het Duitse Auctus Capital Partners. Onze groeiambitie sluit naadloos aan op de ambitie van de Highberg group om Europees marktleider op het gebied van organisatietransformatie te worden. 

Een match op visie, waarden en services 

Heiko van Eldijk, partner bij House of Performance, over de samenwerking: “De vraagstukken van onze klanten vragen steeds vaker om een combinatie van verschillende expertises en consultants die vanuit verschillende achtergronden samenwerken. De match op visie, waarden en services met zowel Blinklane, Gladwell als VKA, geeft ons het vertrouwen dat we samen een sterke combinatie vormen. Een combinatie die voor klanten en medewerkers een uitdagend en stevig perspectief biedt.” 

Highberg Group CEO Han Driessen bevestigt: “Ook wij zien in de markt en bij onze bestaande klanten een groeiende vraag naar brede ondersteuning bij complexe transformatievraagstukken. De beperking zit hem vaak niet in technologische mogelijkheden of kennis, maar in de organisatorische en veranderkundige uitdagingen waar grote bedrijven voor staan. Dat is nu juist waar de consultants en interim managers van House of Performance met hun expertise en ervaring de groep versterken.” 

De ambitie om Europees marktleider te worden 

“House of Performance maakt graag impact bij haar klanten. Om die beoogde impact bij nog meer klanten te kunnen realiseren, willen we stevig groeien”, zegt van Eldijk. Driessen vult aan: “Deze krachtenbundeling past bij onze ambitie om Europees marktleider op het gebied van organisatietransformatie te worden. Samen met House of Performance telt Highberg ruim 300 gespecialiseerde professionals in onder andere Nederland, Frankrijk en Duitsland.” 

De Highberg Group richt zich met haar Europese ambities op het begeleiden van organisatietransformatie vraagstukken op het vlak van digitalisering, wendbaarheid en sustainability. Met een combinatie van complementaire diensten op het gebied van advies, implementatie en training, helpt het consultancy collectief grote nationale en internationale organisaties en A-merken om relevant, wendbaar en competitief te blijven in een snel veranderende, digitale wereld. 

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Heiko van Eldijk.

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *