House of Performance op 2 in lijst beste organisatieadviesbureaus van Nederland

09/12/2021

House of Performance heeft in de categorie organisatieadvies van de MT1000 de nummer 2 positie behaald. De MT1000 is een jaarlijkse ranglijst waarbij zakelijke beslissers dienstverleners op hun excellente uitvoering, klantgerichtheid en productleiderschap beoordelen. Nadat het Utrechts management consultancy en interim management bureau eerder dit jaar al een nummer 3 positie in de Best Workplaces ranglijst van Great Place to Work behaalde, mag het nu ook deze prestatie op zijn conto schrijven. Hiermee laat het bureau zien door zowel medewerkers als klanten te worden gewaardeerd. 

De lat hoog leggen en continu verbeteren 

Het meest dankbaar ben ik voor het feit dat onze klanten de dienstverlening die wij bieden zo hoog waarderen”, reageert Ralph van den Bosch, partner bij House of Performance. We vinden het heel vanzelfsprekend om de lat hoog te leggen. Om continu te verbeteren. Bij elk project vragen we onze opdrachtgever om ons te beoordelen op de mate waarin we impact maken en hoe ze de samenwerking ervaren. Daar scoren we gemiddeld een 8 en een 9. Nu zich dit ook vertaalt naar een nummer 2 positie in deze externe ranking voor organisatieadviesbureaus zoals wij, kan ik alleen maar heel trots zijn.” 

Samenwerken vanuit verbinding en waarden

Van den Bosch vertelt over de reden achter het succes van House of Performance: “Ik denk dat wij ons echt onderscheiden door de manier waarop we met onze klanten samenwerken. Dit doen we vanuit verbinding én onze waarden – authenticiteit, intensiteit en reciprociteit – met het klantbelang voorop. We gaan dan ook voor duurzaam resultaat. Dat betekent dat we niet zomaar een klus doen. We helpen onze klanten zélf de klus te klaren, zodat we onszelf uiteindelijk overbodig maken. Dat is natuurlijk een risico, maar we geloven dat onze klanten hiermee het beste geholpen zijn.” 

Kijken naar wat werkt voor onze klanten

Als het gaat om innovatie en productleiderschap, zijn we vooral pragmatisch. Daarmee bedoel ik dat we data, technologische oplossingen en onze toegepaste kennis over veranderkunde laten aansluiten op de behoefte van onze klanten. Hierbij kijken we vooral naar wat werkt en wat niet, om zo tot de beste resultaten te komen. Een goed voorbeeld is ons digitaal platform, waarmee we voor onze klanten schaalbare verandering en digital learning oplossingen ontwikkelen, maar bijvoorbeeld ook real-time de voortgang op de beoogde verandering kunnen monitoren”, zo vertelt van den Bosch enthousiast. 

Klaar voor de toekomst

Over de ambities van House of Performance vertelt van den Bosch: “Deze rankings bevestigen voor mij dat we de juiste weg bewandelen. Dat de keuzes die we maken in hoe we groeien en onszelf als bureau ontwikkelen, aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben. We zien in toenemende mate dat zij impactvolle en organisatiebrede transformatievraagstukken hebben op het vlak van digitalisering, wendbaarheid en duurzaamheid. Met onze jarenlange ervaring en veranderkundige expertise heb ik het volste vertrouwen dat wij in staat zijn hen te begeleiden richting toekomstbestendige organisaties.” 

Bekijk hier het digitale MT1000 magazine 2021 voor meer informatie over de ranking en hoe deze tot stand komt (categorie organisatieadvies vanaf pagina 40).

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *