House of Sharing: Do stuff that matters

11/01/2019

De Uganda hub van Restless Development helpt jonge mensen hun rol te pakken in de ontwikkeling van hun land. Zij doen dit vanuit een sterk geloof dat de energie en het enthousiasme van jonge mensen belangrijke middelen zijn voor de ontwikkeling van Uganda. Restless Uganda realiseert succesvolle projecten gericht op het ontwikkelen van leiderschap bij jonge mensen, het leren van hoe je jezelf zichtbaar maakt om zo je stem te laten horen en daarmee invloed te hebben op, in dit geval, de ontwikkeling van Uganda. Laura Abbink en Jasper de Haan zijn in Uganda om de organisatie te helpen effectiever te zijn door hun eigen leiderschap verder te ontwikkelen. Het team wil:

  1. Focus verleggen van operationeel naar meer tactisch en strategisch.
  2. Meer creatief en innovatief zijn in het verbeteren van de eigen organisatie
  3. De eigen managementvaardigheden verbeteren

Restless Uganda

Samen met het team van Restless Development Uganda werken Laura en Jasper aan deze doelen. De energieke kick-off meeting eerder deze week was daar een goed begin van. De samenwerking met House of Performance komt uit House of Sharing. House of Sharing helpt maatschappelijke organisaties om prestaties te verbeteren, processen te optimaliseren, beter samen te werken of leiderschap te ontwikkelen. Het hele pakket. Net zo betrokken, professioneel en doelgericht als bij elke klant van House of Performance. Er is maar één verschil. We doen het om niet.

Wil je meer weten over dit project lees dan ook de case. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten van House of Performance en House of Sharing? Volg dan onze LinkedIn companypage!

 

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
HOP_HR_BW_4-0057

Over de auteur

Avontuur, uitdaging en humor zijn voor mij belangrijke kernwoorden. Het verder helpen van organisaties en hun medewerkers door effectiviteit, verbinding en vernieuwing is wat mij drijft.

Naar Laura Abbink
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *