House of Performance en the Impact Hub

14/06/2015

Geloof jij dat samenwerking innovatiekracht brengt?

Impact Hub gaat over de kracht van innovatie door samenwerking. Impact Hub gelooft dat er geen tekort is aan goede ideeën om de uitdagingen van onze tijd op te lossen. Wel zien ze dat de infrastructuur om obstakels te verwijderen om zo tot een goede implementatie over te gaan vaak ontbreekt. Impact Hub is opgericht om hier iets aan te doen.

Impacthub

House of Performance gelooft in de toegevoegde waarde van Impact Hub en werkt daarom graag mee aan dit initiatief. Dit doen wij in de vorm van het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan het Scaling Programme van Impact Hub. Het Scaling Programme heeft als ambitie om 100 social enterprises op te schalen binnen Europa. Het programma van 6 maanden is er op gericht om de deelnemers zo goed mogelijk te faciliteren in deze stap. House of Performance verzorgt verschillende workshops en coaching voor de deelnemers gedurende het programma.

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *