Innovatiebarometer voor Compliance Officers

10/10/2017

Begin 2018 wordt voor de tweede keer de Innovatiebarometer voor Compliance Officers gepubliceerd. Deze publicatie volgt op een onderzoek dat wij in samenwerking doen met de Vereniging van Compliance Officers, Risk & Compliance Platform Europe, het Nederlands Compliance Instituut en Michael Page. Doel van de publicatie is om een beeld te schetsen van de mate waarin organisaties innoveren binnen het werk van Compliance/ Risk Officers.

De innovatiebarometer voor Compliance Officers 2017 kan dankzij de bijdrage van respondenten gepubliceerd worden. Dus ben jij Compliance Officer of werk jij op het snijvlak van integriteit en performance doe dan mee aan dit onderzoek.

Jouw mening wordt gewaardeerd!

Meedoen aan het onderzoek kost maximaal 10 minuten en is indien gewenst geheel anoniem. In de vragenlijst komen uiteenlopende onderwerpen aan de orde, die met name gaan over zelfonderzoek. Hoe waardeert u bijvoorbeeld bepaalde persoonlijke karakteristieken, hoe waardeert u de ondersteuning binnen de organisatie en uiteindelijk hoe effectief vindt u het compliance programma binnen uw organisatie.

Meedoen aan het onderzoek doe je hier.

Alvast bedankt voor je bijdrage,

Sjoerd Hogenbirk

 

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
Sjoerd-1640x1800

Over de auteur

Anderen typeren mij als iemand waar je op kan bouwen, intelligent en flexibel waarbij ik snel kan wisselen tussen inhoud, niveau en perspectief. Ik ben ambitieus en beschik over veel energie.

Naar Sjoerd Hogenbirk
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *