Keek op de Week Challenge

08/01/2017

De Keek op de Week komt uit de Lean filosofie. Het is een wekelijks overleg waarin je met elkaar de team- en individuele prestaties bespreekt, gericht op het continu verbeteren van je werk. Zo zijn medewerkers steeds beter in staat de klant optimaal te bedienen en een beter bedrijfsrendement te realiseren. Je begrijpt dat ook de medewerkerstevredenheid een impuls krijgt.

Voor de Keek op de Week gebruik je een vaste agenda, een verbeterbord en benodigde stuurinformatie. En een Challenge zegt het natuurlijk al; het is een competitie. In 4 tot 6 weken ga je samen met je collega’s de competitie aan om jouw Keek op de Week naar een hoger niveau te tillen. Hulpmiddelen in de Challenge zijn een prestatie-dialoog training, een begeleidend coach, het overleg observatie formulier, een sms alert en zelfs een mistery guest.

Bekijk dit filmpje om te leren hoe een Keek op de Week Challenge werkt.

Ga jij met ons de Challenge aan? Neem contact met ons op!

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *