Lean Educators leren over Lean Leiderschap

15/09/2016

Ook Lean managers zijn bezig met hun eigen continue verbetering. Op 13-14 september 2016 brengt het jaarlijkse European Lean Educators Conferentie een aantal bekende Lean denkers samen om van elkaar te leren. Het congres wordt dit jaar georganiseerd door de University of Buckingham, Verenigd Koninkrijk. Sprekers zijn onder andere Lean professor John Bicheno en Lean goeroe John Seddon.

Op 14 september heeft onze collega dr. Desirée van Dun haar kennis en ervaring gedeeld  op het gebied van Lean leiderschap. Samen met haar Britse collega professor Pauline Found neemt zij het publiek mee in “Lean Leadership Behaviour to Create a Culture of Continuous Improvement”.

Wil je meer weten over wat Lean leiderschap inhoudt? Kijk dan Desirée’s YouTube video’s waarin ze de belangrijkste bevindingen uit haar proefschrift in 5 korte filmpjes samenvat: http://tinyurl.com/ngwwbym

Lean Leiderschap

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *