Lisanne Beijk deelt podium met voormalig Google en Twitter top executives

01/02/2021

Op donderdag 4 maart van 09.00-14.00 uur organiseert Sound & Solid hét online event over hybride werken. Tijdens dit event nemen internationale experts de deelnemers mee in hun visie op de thema’s werkgeluk, werk-privé balans en verbinding op het werk.

Een programma met internationale allure

Het event wordt afgetrapt door initiator Sofie Sun. Tijdens haar carrière als HR professional bij onder andere Vivat, Triodos en ABN AMRO, kwam zij in aanraking met het thema werkgeluk. Nu is het haar passie om dit belangrijke onderwerp bij zoveel mogelijk organisaties onder de aandacht te brengen.

Vervolgens mag Lisanne Beijk (managing director House of Performance spin-off The Cue), na internationale sprekers als Mo Gawdat (voormalig Chief Business Officer, Google) en Bruce Daisley (voormalig Vice-President Twitter) het event afsluiten. Lisanne zal spreken over hoe je motivatie en betrokkenheid hoog houdt in een digitale omgeving en welke rol gamification daarin kan spelen.

Praktische informatie en tickets

Koop nu snel en eenvoudig je tickets op de website van Define Your Happiness. Als relatie van House of Performance mag jij gebruik maken van de code hofp5 voor 5% korting op de ticketprijs! Op hun website vind je tevens meer informatie over de sprekers en het programma en kun je terecht met eventuele vragen.

Koop hier je tickets!

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *