MT sessie

09/08/2016

Hoe zit het eigenlijk met jouw team?

Een team ontstaat niet vanzelf. Goed teamwerk is hard werken. Het vergt vertrouwen, constructief discussiëren, duidelijke afspraken over taken en rollen en gaandeweg het moeilijke bespreekbaar maken. Last but not least: staat het teambelang boven het individueel belang?
Binnen een sessie onderzoeken we op basis van MBTI of Management Drives de kwaliteiten binnen het team en het begrip voor elkaars eigenschappen en vertrouwen.
Daarnaast werken we op basis van een teamanalyse aan b.v.:
• constructieve conflicten
• duidelijke afspraken
• elkaar leren aanspreken
• gemeenschappelijke doelen

Om snel tot een analyse te komen hebben wij de team fit check ontwikkeld. Met deze tool kom je snel tot een duidelijke analyse waarbij interventies specifiek op jouw verbeterpunten worden aangeboden. Lees meer op www.teamfitcheck.nl

Referenties

Onze MT teamsessie zijn berucht en geprezen. Je krijgt een intake gesprek waar we concreet de aanpak in bespreken. Onder begeleiding van onze specialisten vervolgen we met een teamanalyse en de teamsessie. Natuurlijk regelen wij ook sessies op maat. Bijvoorbeeld in combinatie met sportiviteit.
Merk je dat je team niet lekker samenwerkt? Stop met analyseren en ga aan de slag.

Ook ABN AMRO heeft voor een MT-sessie gekozen, lees de case.

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *