Nieuwe partner House of Performance

10/01/2017

Met ingang van 2017 heeft House of Performance Ralph van den Bosch toegevoegd aan haar partnerteam. Andere partners van House of Performance zijn Arjon van Lieshout, Joost Preyde, Heiko van Eldijk en Thijs Otto van Es. Ralph is sinds 3 jaar werkzaam als organisatiespecialist bij House of Performance en sinds vorig jaar lid van het Management Team.

Ralph van den Bosch: “Vol trots kijk ik naar de ontwikkelingen die House of Performance de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Ik heb veel vertrouwen in ons team en geloof dat de wijze waarop wij onze aanpak continu innoveren onderscheidend is binnen de consultancy branche. De mogelijkheid om verder te bouwen aan deze mooie organisatie en zelf mede-eigenaar te worden neem ik graag aan. De cultuur van House of Performance geeft mij voldoening en stimuleert mij om elke dag bezig te zijn met groei en ontwikkeling.”

ralph1

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *