Ons nieuwe jasje

29/06/2017

In beweging zijn betekent voor House of Performance dat we leren, ontwikkelen, reflecteren, verwonderen en nieuwsgierig blijven. En dat we regelmatig stilstaan bij onze visie en waarden die al sinds 1998 het fundament vormen van onze organisatie.

Onze kern blijft altijd dezelfde maar onze persoonlijkheid ontwikkelt zich en verandert. Wie we nu zijn communiceren we in een vernieuwde huisstijl. Een dynamische stijl die ons nog beter past.

Nu je er toch bent, nodigen wij je graag uit om even verder te wandelen door onze nieuwe website. Feedback stellen we zeer op prijs, ‘give it back’ via [email protected].

Ons nog beter leren kennen? Lees dan ook  ‘Lerende Leider’ van Heiko van Eldijk. Of kom een kop koffie drinken, dan praten we je persoonlijk bij!

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
kitty

Over de auteur

Net als bij mijn passie fotograferen gaat het geloof ik bij marketing & communicatie om de essentie van iets of iemand vast te leggen en te zoeken naar verrassende perspectieven om deze weer te geven. Van storycatching naar storytelling. Omdat echte verhalen verbinden.

Naar Kitty Ockhuijsen
Geef een reactie hier...

2 Reacties op “Ons nieuwe jasje”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.