Performance Cup 2016

12/07/2016

De Performance Cup is een wedstrijdprogramma van 19 weken. In dit programma combineren we elementen van sport en spel met leren en ontwikkelen van teams op de werkvloer. Zo verbeteren deelnemende teams hun prestaties.

Performance Cup

Waarom?

Wij geloven dat ieder mens uiteindelijk plezier heeft in leren door middel van spel met elementen van sport. Dit draagt bij aan het continu verbeteren van individuen, teams en organisaties.

Hoe?

We gebruiken elementen van topsport die individuen, teams en organisaties inspireren om zich verder te ontwikkelen en daarmee leren te faciliteren zodat prestaties in algemene zin verbeteren.

Wat?

Dit realiseren we door een competitie op te zetten tussen organisaties waarbij leren en ontwikkelen centraal staat. In deze competitie speel je als team korte wedstrijdjes gekoppeld aan relevante thema’s op de werkvloer zelf. Hierdoor leer je als team en verbeter je prestaties. Dit maken we meetbaar en concreet gedurende de competitie. Het team met de steilste leercurve wint de Performance Cup!

Meer weten over de programma opbouw van de performance Cup en de resultaten van de eerste Cup? Lees hier: Performance Cup

of kijk:

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *