Remco doet de Volcano Challenge!

25/10/2016

Collega Remco gaat een bijzondere mountainbike-tocht door Nicaragua maken. Het geld dat hij daarmee zal ophalen gaat naar de projecten van stichting WereldOuders. Remco fietst komende november in zes dagen bijna 400 km en ontmoet de kinderen waar WereldOuders zich voor inzet. Onder het motto: Zo zal hij met eigen ogen zien en ervaren hoe deze stichting een verschil maakt voor deze weeskinderen.

Op dit moment is Remco volop aan het trainen zodat hij fit genoeg is om de uitdaging aan te gaan. Daarbij heeft Remco zich ook verbonden aan het ophalen van een substantieel bedrag aan sponsoring.  Alle deelnemers betalen hun eigen reis en verblijf inclusief alle overhead van de organisatie. Elke euro sponsoring komt dat ook ten goede van stichting WereldOuders.

Wil jij Remco sponsoren?

Er zijn twee sponsor mogelijkheden:

1.) Je sponsort een eenmalig vast bedrag naar keuze, ten behoeve van het familiehuis en haar projecten in Nicaragua.

2.) Je wordt wereldouder voor €25 per maand voor minimaal de duur van een jaar. Dit leidt tot een eenmalig totaalbedrag van €300.

Wil je meer weten over de Nicaragua Volcano Challenge en direct sponsoren, ga dan naar http://www.volcanochallenge.nl/Sponsor_Nu?selected=P70

Kies <Remco Wieland> , of je particulier of zakelijk wilt sponsoren (ivm fiscale voordelen) en kies je betaalwijze.

Over WereldOuders; waar gaat je steun naar toe? WereldOuders geeft structurele hulp aan thuisloze kinderen in 9 landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een vakopleiding krijgen, plus eventueel de mogelijkheid om te gaan studeren. De kinderen zijn allemaal op een bepaalde manier beschadigd. Ze zijn verweesd of verlaten, verwaarloosd en bijna altijd ondervoed. Om deze kinderen te laten opgroeien tot gezonde, gelukkige en zelfstandige volwassenen is veel nodig. Kijk voor meer informatie op: www.wereldouders.nl

wereldouders

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
Remco V2

Over de auteur

De afgelopen 15 jaar is het ontwikkelen van organisaties en individuen de rode draad in mijn werk en privé. Daar kun je me midden in de nacht voor wakker maken.

Naar Remco Wieland
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *