Rijkswaterstaat gaat samenwerken met House of Performance en Direct2Improve

07/10/2019

Persbericht – House of Performance en Direct2Improve zijn door Rijkswaterstaat, middels een Europese aanbesteding, gekozen als partners voor de doorontwikkeling en verdere implementatie van het verbeterprogramma KR8 (‘Kracht’).

RWS wil het programma naar een volgende fase brengen met KR8/Leiderschap, deze heeft een specifieke focus op het continu verbeteren van werkprocessen met behulp van de kennis en vaardigheden van medewerkers.

De kern van de samenwerking met House of Performance en Direct2Improve omvat de inzet van gekwalificeerde Lean/Agile-coaches voor het begeleiden van KR8 deskundigen en leidinggevenden in team- en ketentrajecten. De trajecten hebben als doel teams te ontwikkelen naar lerend en zelfsturend. Voor House of Performance en Direct2Improve betekent dit dat zij de leidinggevenden en de KR8 deskundigen helpen zich te ontwikkelen in:

  • Lean/Agile werken en leiderschap in de dagelijkse praktijk
  • Het ontwikkelen van KR8 deskundigheid in de dagelijkse werkpraktijk
  • Door bovenstaande aandachtsgebieden de KR8 ontwikkeling in een team zowel op houding en gedrag, operationele sturing als Lean kennis.

Daarnaast ondersteunen zij Rijkswaterstaat bij het strategisch meedenken over het doorontwikkelen van KR8 binnen de organisatie.

House of Performance

“Wij zijn erg blij met het vertrouwen dat Rijkswaterstaat in ons stelt als partner in het KR8 programma. Wij geloven veel toegevoegde waarde te kunnen brengen met specifiek onze ervaring en aanpak op het gebied van verandermanagement waarmee we teams daadwerkelijk kunnen helpen met Lean of Agile werken aan de slag te gaan”.  House of Performance is stellig in het geloof dat een verandering alleen geborgd kan worden indien de medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn om continu te blijven verbeteren en de voorwaarden daarvoor zijn ingericht. “wij hebben er zin in om RWS te kunnen bijstaan in het realiseren van hun ambitie”  aldus Arjon van Lieshout, Managing partner & Consultant van House of Performance.

Direct2Improve

John Verhees, Managing Partner van Direct2Improve, is er trots op dat Rijkswaterstaat wederom kiest voor  zijn organisatie. Direct2Improve werkt al jaren samen met Rijkswaterstaat bij het invoeren van Lean. “Voor ons is dit de bevestiging van de hoge kwaliteit die Direct2Improve levert gecombineerd met onze meerjarige ervaring op het gebied van Lean (Six Sigma), coach-de-coach programma’s en (gecertificeerde) opleidingen. De gekozen werkwijze van Rijkswaterstaat sluit naadloos aan bij de aanpak van Direct2Improve. Een aanpak waarin voor doen, samen doen en zelf doen centraal staat. Onze commitment om van deze opdracht een succes te maken staat daarbij continu voorop”.

Voor meer informatie over bovenstaand bericht graag contact opnemen met Arjon van Lieshout van House of Performance via +31 30 239 33 60

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *