Thijs van Es neemt afscheid als partner van House of Performance

29/03/2019

“Na 18 jaar met volle energie, passie en teamspirit meegebouwd te hebben aan het prachtige bedrijf House of Performance, heb ik gekozen om een volgende nieuwe fase in te gaan in mijn leven.

Het vak van adviseur is een prachtig ambacht, waarin ik door veel puzzels ben uitgedaagd. En ik voel de behoefte complexe vragen in een andere rol, dan adviseur, aan te pakken.

Een moeilijke keus omdat ik daarmee House of Performance achter mij laat. Een plek met vrienden, waar we elke dag bezig zijn met het laten excelleren van mensen. Waar wordt gehandeld uit de waarden en waar het collectief altijd gaat voor het individuele belang. Met recht de winnaar van ‘Great Place to Work’ in 2018.

 Ik ben ontzettend dankbaar hoe mijn partners, waarmee ik jaren heb gewerkt, ruimte en begrip hebben voor mijn keus. En hoe goed we ons zakelijk afscheid met elkaar vormgeven en de persoonlijke verbinding blijft.

De komende jaren stort ik mij met volle overgave op het bouwen aan FC Utrecht als directielid. En gezien mijn drang naar avontuur en ondernemerschap zal ik zeker nog puzzels gaan oppakken in andere rollen. Welke rollen dat zijn, zie je vanzelf wel weer bijvoorbeeld op LinkedIn.

 Alle collega’s, alle ex-collega’s, alle klanten, Ralph, Heiko, Arjon en Joost dank voor alle ongelooflijk gave jaren. Ik ga het zeker missen!

Tot snel!

Thijs”

Met zijn tomeloze energie heeft Thijs ons als partners, de collega HoPppers* en onze opdrachtgevers geïnspireerd. Zijn gezonde dosis ondernemersdrang in combinatie met zijn analytische vaardigheden hebben een meer dan belangrijke rol gespeeld bij de groei en het succes van House of Performance. Zijn vertrek is op twee manieren mooi. Omdat hij een volgende stap gaat maken en omdat de vriendschap blijft. Wij gaan hem missen. Wij wensen Thijs veel succes bij FC Utrecht en alles wat er nog op zijn pad gaat komen. Wij zijn er van overtuigd dat we een aantal paden ook weer samen gaan bewandelen, daarvoor geven we elkaar te veel energie en is de vriendschap te hecht.

Tot gauw Thijs!

Partners & HoPpers.

 

*HoPper: iemand die voor House of Performance werkt of ooit heeft gewerkt.

 

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *