Topsportcultuur verbetert prestaties

09/02/2017

Wil jij ook de beste zijn?

Topsporters en organisaties die opmerkelijke prestaties behalen hebben veel gemeen. Ze willen de beste zijn. Wil jij ook de beste zijn? Zorg dan dat je een high performing organisatie wordt.

winnaar

Wat is nodig voor topsportcultuur?

Een organisatie kan veel leren van topsport. Waarom? Omdat bij topsport duidelijk is welke randvoorwaarden leiden tot high performance. Kunnen we deze voorwaarden vertalen naar een organisatie? Ja, heel goed zelfs. Doe mee aan de performance cup en ervaar zelf hoe een topsportcultuur helpt om de prestaties te verbeteren.

Wij geloven dat ieder mens uiteindelijk plezier heeft in leren door middel van spel met elementen van sport. Dit draagt bij aan het continu verbeteren van individuen, teams en organisaties. De Performance Cup is een competitie tussen teams uit verschillende organisaties. Hierbij staat leren en ontwikkelen centraal. In deze competitie speel je als team korte wedstrijdjes gekoppeld aan relevante thema’s op de werkvloer zelf. Hierdoor leer je als team en verbeter je prestaties. Dit maken we meetbaar en concreet gedurende de competitie. Het team met de steilste leercurve wint de Performance Cup! Of kijk dit filmpje voor impressie van de de 2016 editie van de Performance Cup:

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *