Verbeter de wereld, draag een trui

05/02/2021

Een oud en bekend Nederlands gezegde is “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Ondanks oud nog altijd zeer relevant. Samen zijn we ons steeds bewuster van wat onze impact is op de wereld. Als land, als organisatie en vooral ook als mens. Bij House of Performance (HofP) hebben we in dat licht eind 2019 een nieuwe BHAG, of te wel een Big Hairy Audacious Goal, geformuleerd. Zo’n BHAG is een nieuwe stip op de horizon die mensen inspireert en in beweging krijgt. Die mag – of moet – best een beetje ongemakkelijk zijn. En dat is het ook wel. Onze BHAG: ‘In 2025 zijn al onze projecten 100% duurzaam voor mens en maatschappij.’

Verwarm jezelf, niet de wereld.

Met dit doel voor ogen zijn wij al nu al geruime tijd actief bezig met onze duurzaamheid te verbeteren. We delen daarover regelmatig onze ervaringen. En daarom dragen wij vandaag ook allemaal een hele warme HofP-trui. We sluiten daarmee aan bij het project warmetruiendag, een initiatief van het klimaatverbond Nederland. Meedoen is makkelijk:

  • Zet de verwarming in je thuiswerk-kantoor een graadje lager.
  • Trek een extra warme trui aan. In ons geval een originele organic House of Performance-trui.
  • Bespaar 6% energie en CO2 per graad. Als heel Nederland op 1 dag 1 graad lager stookt, besparen we 6,3 miljoen kilo CO2!

Wil je meer weten over hoe wij werken aan het halen van onze duurzaamheidsdoelstellingen en hoe we jou daar ook bij kunnen helpen? Lees dan hier meer. Of wil jij in aanmerking komen voor zo’n mooie warme Hofp-trui? Bekijk dan onze vacatures.

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *