Verbeter de wereld, draag een trui

05/02/2021

Een oud en bekend Nederlands gezegde is “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Ondanks oud nog altijd zeer relevant. Samen zijn we ons steeds bewuster van wat onze impact is op de wereld. Als land, als organisatie en vooral ook als mens. Bij House of Performance (HofP) hebben we in dat licht eind 2019 een nieuwe BHAG, of te wel een Big Hairy Audacious Goal, geformuleerd. Zo’n BHAG is een nieuwe stip op de horizon die mensen inspireert en in beweging krijgt. Die mag – of moet – best een beetje ongemakkelijk zijn. En dat is het ook wel. Onze BHAG: ‘In 2025 zijn al onze projecten 100% duurzaam voor mens en maatschappij.’

Verwarm jezelf, niet de wereld.

Met dit doel voor ogen zijn wij al nu al geruime tijd actief bezig met onze duurzaamheid te verbeteren. We delen daarover regelmatig onze ervaringen. En daarom dragen wij vandaag ook allemaal een hele warme HofP-trui. We sluiten daarmee aan bij het project warmetruiendag, een initiatief van het klimaatverbond Nederland. Meedoen is makkelijk:

  • Zet de verwarming in je thuiswerk-kantoor een graadje lager.
  • Trek een extra warme trui aan. In ons geval een originele organic House of Performance-trui.
  • Bespaar 6% energie en CO2 per graad. Als heel Nederland op 1 dag 1 graad lager stookt, besparen we 6,3 miljoen kilo CO2!

Wil je meer weten over hoe wij werken aan het halen van onze duurzaamheidsdoelstellingen en hoe we jou daar ook bij kunnen helpen? Lees dan hier meer. Of wil jij in aanmerking komen voor zo’n mooie warme Hofp-trui? Bekijk dan onze vacatures.

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
kitty

Over de auteur

Net als bij mijn passie fotograferen gaat het geloof ik bij marketing & communicatie om de essentie van iets of iemand vast te leggen en te zoeken naar verrassende perspectieven om deze weer te geven. Van storycatching naar storytelling. Omdat echte verhalen verbinden.

Naar Kitty Ockhuijsen
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.