Verkiezing ondernemer van het jaar

23/04/2015

Voor de 6e keer organiseert Jong Management kring Utrecht de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar. Vier leden van Jong Management, genomineerd uit alle JM-kringen in Nederland strijden om de felbegeerde titel. Het event vindt op 8 april aanstaande plaats bij House of Performance. Thijs Otto van Es, partner bij House of Performance, is een van de juryleden.

JM_8_aprilLogo JM

Jong Management Jong Management (JM) is de aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar. De vereniging telt circa 1000 leden die allen werkzaam zijn in de marktgerichte ondernemingen en organisaties.Voor veel leden is het uitwisselen van kennis en ervaring een zeer belangrijk onderdeel van de vereniging; maar JM is meer dan een vereniging van ondernemers die enkel netwerken willen opbouwen. JM wil haar leden inspireren, informeren en stimuleren om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke ontwikkelingen. Dit wordt onder meer in praktijk gebracht door een groot aantal projecten, waaruit maatschappelijke betrokkenheid spreekt.

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *