Wij werken thuis. En jij?

16/03/2020

Vanwege het coronavirus sluiten wij ons pand in de Hamburgerstraat in Utrecht tot nadere berichtgeving. Ondertussen gaan wij wél door met mensen, teams en organisaties laten excelleren! Hoe? Via de telefoon en digitale middelen zijn wij gewoon bereikbaar, vanuit ons eigen huis! Hieronder wat tips tav de beschikbaarheid en functionaliteiten van diverse tools die digitaal samenwerken makkelijker en effectiever maken.

Probeer Microsoft Teams nu gratis uit

Binnen Office 365 maken wij veel gebruik van Microsoft Teams. Veel organisaties werken hier al mee. Microsoft biedt Teams nu gratis aan voor individuen. Maak jij nog geen gebruik van Teams? Dan kun je twee dingen doen: 

  • Probeer Microsoft Teams als individu gratis. Met functies zoals chatten, bestanden delen en videogesprekken. Download Microsoft Teams hier gratis! 
  • Wil je gelijk Office 365 voor de gehele organisatie? Dan is het handig over te stappen en Teams echt te installeren. Daarvoor kan jullie eigen IT-partner je helpen.

Werken jullie niet met Microsoft? Dan zijn Zoom of Slack goede opties.

De voor- en nadelen van verschillende digitale samenwerkingtools op een rij 

Om je snel een beeld te geven bij de verschillen tussen Microsoft Teams en andere digital collaboration tools, vind je hier een overzicht van de functionaliteiten en de voor- en nadelen (met dank aan collega Elise). 

Bekijk hier het overzicht


Haal het maximale uit Office 365

Heeft jouw organisatie al eerste stappen met Office 365 gezet, maar ligt jullie uitdaging in het vergroten van de businessproductiviteit? Bijvoorbeeld door slimmer informatie te delen en effectiever te vergaderen? Neem dan contact op met onze collega’s van The Cue – specialisten in schaalbare Office365 adoptie. 

 

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
kitty

Over de auteur

Net als bij mijn passie fotograferen gaat het geloof ik bij marketing & communicatie om de essentie van iets of iemand vast te leggen en te zoeken naar verrassende perspectieven om deze weer te geven. Van storycatching naar storytelling. Omdat echte verhalen verbinden.

Naar Kitty Ockhuijsen
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.