Wij zijn nr. 3 in the Best Workplaces NL 2021 

08/06/2021

Het kan beter. En je weet het. Dat is onze sterke overtuiging. Vandaag werd bekend dat wij een Best Workplace zijn in de categorie Medium Workplaces. Great Place to Work is een  autoriteit op het gebied van het ondersteunen van organisaties in hun ontwikkeling naar een cultuur waar maximale aandacht is voor de mens om zo optimaal werkgeverschap te realiseren. Zij erkent de beste werkgevers van Nederland in een lijst die jaarlijks gepubliceerd wordt.  

“Wij zijn trots op onze derde plaats. Wij geloven dat het altijd beter kan en werken daarom continu aan onszelf, ook in de rol van werkgever” aldus Sjoerd Hogenbirk, partner en consultant bij House of Performance. Sinds 2010 doet House of Performance dat in samenwerking met Great Place to Work. 

Waarom House of Performance een Best Work Place is dat kunnen onze eigen HoPpers je natuurlijk het beste zelf vertellen: 

Hoogst scorende gecertificeerde organisaties 

Iedere organisatie die deelneemt aan Great Place To Work voert twee onderzoeken uit: een medewerkers onderzoek en een evaluatie van het werkgeversbeleid in de vorm van en audit. Het resultaat bepaalt of een organisatie Great Place To Work Certified is. Van alle gecertificeerde organisaties, behoren de hoogst scorende organisaties tot de Best Workplaces in hun categorie. Uit jarenlange ervaring en onderzoeksresultaten blijkt dat organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, beter presteren. Om hier als organisatie in te excelleren moet je jezelf durven uitdagen. Eerlijk en open zijn over wat je goed doet en wat beter kan. Met de uitreiking van de Best Workplaces Awards geeft Great Place to Work een podium aan organisaties die ‘een Great Place To Work For All’ zijn, gebaseerd op de mening van de eigen medewerkers en het werkgeversbeleid. 

Zie jij jezelf ook wel werken bij onze Best Work Place? Dan leren we je graag kennen. Ga nu naar www.werkenbijhofp.nl voor meer informatie en de openstaande vacatures. 

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *