Wij zijn op zoek naar ondernemers voor Bruna Maarssen

29/06/2015

Bruna en House of Performance werken samen aan een uniek winkelconcept. Hiervoor zijn wij op zoek naar ondernemer(s) die samen met ons willen ondernemen in Bruna Maarssen. Samen maken we van de Bruna-winkel een topwinkel!

We zoeken een enthousiaste ondernemer (of ondernemerspaar) die na 2-3 jaar begeleiding zelfstandig de winkel wil voortzetten. De adviseurs van HofP nemen vele jaren aan ervaring met zich mee en staan naast je bij het verbeteren van de winkelprestaties. Jij staat in de winkel om daar met passie je klanten te helpen. Je moet daarbij nieuwsgierig zijn en het leuk vinden om nieuwe dingen uit te proberen om elke dag het een beetje beter te doen.

Daarnaast stapt House of Performance ook financieel in, samen met jou als ondernemer. Dit verlaagt de financiële drempel voor jou als (beginnende) ondernemer. Op middellange termijn stapt House of Performance ook weer uit de winkel, met de intentie dat je het financieel en operationeel volledig overneemt.

Bruna en House of Performance

Wil je ondernemen, sta je open om gecoacht te worden en heb je een passie voor de wereld van lezen en schrijven?

Lees dan onderstaand profiel en als je je hierin herkent dan willen we je graag ontmoeten tijdens een gesprek!

(let op dat onderstaande punten in verlenging liggen aan de samenwerking tussen jou en de adviseurs van House of Performance, je staat er in het begin dus niet alleen voor)

De Bruna waarden

Waar ga je je als ondernemer op richten? Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor een aantal resultaatgebieden. Deze liggen op het vlak van jouw klanten, rendement, je winkelteam en de interne organisatie richting Bruna B.V.

Zo zorg je ervoor dat je het visitekaartje bent van je winkel en zorg je er ook voor dat je winkelteam de klant centraal stelt. Hierbij vervullen we als Bruna de Gidsfunctie; we wijzen de klant de weg. We weten de koppeling te maken tussen de huidige tijd en de nieuwe tijd binnen alles wat met Lezen en Schrijven te maken heeft.

Hierbij staan een aantal waarden centraal. Dichtbij: We zijn lokaal betrokken en toegankelijk Ambitie: We zijn proactief, we zijn ondernemers met passie Verrassen: We hebben plezier in ons werk, zijn nieuwsgierig en zoeken graag de inspiratie voor zowel onszelf als onze klanten op.

Competenties en vaardigheden

De volgende vijf competenties zijn een must voor een goede Bruna ondernemer

Je bent Klantgericht De klant staat in het hart van Bruna. Je wilt het verschil maken richting je klanten en krijgt hier energie van! Je onderzoekt de wensen en behoeften van klanten en handelt hiernaar. Jij en je team staan altijd dichtbij de klant zonder het eigen zakelijk belang tekort te doen. Je biedt de klant het gemak en de service die ze verwachten binnen de Bruna formule en weet je klanten te verrassen door je creativiteit en handelsgeest.

Je bent Ondernemend Je weet van aanpakken en je neemt verantwoordelijkheid voor wat er moet gebeuren. Je hebt geen afwachtende houding, maar bent proactief. Je kaart dingen aan en zet ze in gang om de Bruna formule verder te ontwikkelen. Hierbij ga je met ambitie en doel- en resultaatgericht te werk binnen de ruimte die Bruna als franchise formule biedt. Je denkt constructief kritisch mee om de formule een succes te maken.

Je kan Plannen & Organiseren Je bepaalt of effectieve wijze doelen en prioriteiten bepalen en benodigde acties, tijd en middelen aangeven om de bepaalde doelen te bereiken. Je werkt volgens een plan en stelt duidelijke doelen. Je kan omgaan met conflicten en kan taken daarnaast waar nodig delegeren binnen je team. Je staat stevig in je schoenen en kan omgaan met onverwachte wijzigingen in de plannen die je maakt. Je laat je hierdoor niet uit het veld slaan, maar blijft creatief en gedreven om je plannen bij te stellen in lijn met de klantwens en een optimaal resultaat voor je winkel.

Je kan Leidinggeven Je geeft richting en sturing aan je winkelteam. Je nodigt teamleden uit om inbreng te geven en om proactief mee te denken om succesvol invulling te geven aan de Bruna formule. Je markeert bereikte successen van het team. Je motiveert en inspireert je team door voorbeeldgedrag, enthousiasme en heldere communicatie. Daarnaast toon je erkenning en waardering voor prestaties van het team en je bewaakt de effectiviteit. Je bent in staat om van jouw Bruna winkel de Bruna winkel van het team te maken.

Je bent Commercieel Je hebt inzicht in de werking van de (lokale) markt en hoe hier maximaal van geprofiteerd kan worden. Je kent en begrijpt de behoeften en wensen van je (lokale) klanten. Binnen de speelruimte die Bruna biedt kun jij goed inspelen op de klantbehoefte en de ontwikkelingen en trends in de markt nu en in de toekomst. Je bent goed in staat om vooruit te denken en te handelen in het kader van omzet en kosten.

Kennis en Ervaring Affiniteit met Lezen & Schrijven Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau Kennis over de retailmarkt en de branche waarbinnen Bruna opereert Kennis van algemene boekhoudkundige en financiële concepten Kennis over hard franchise en de dynamiek die dit met zich mee brengt (het werken volgens vaststaande processen) Pré: Ervaring in de retail en met het drijven van handel Pré: Ervaring met klantgericht werken in de dienstverlening

Meer info kun je opvragen via een mail naar Mike: [email protected]

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *