Over House of Performance

Wij zijn je sparringpartner en consultant in één. Pas tevreden als het echt werkt. Blijvend. Op weg naar een acht. Of beter nog: een negen.

Wij vormen

met ruim 100 consultants en zelfstandig interim managers House of Performance. Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Want excelleren gaat niet vanzelf. Het vraagt om inzicht in wat beter kan en concrete instrumenten om die verbetering te realiseren. Gebaseerd op feiten en cijfers. Met heldere doelen, gericht op een concrete en meetbare opbrengst. Zonder luchtfietserij.

Dat vereist lef en doorzettingsvermogen. Van onze klant en haar medewerkers en van ons. Als we samen durven excelleren, worden achterblijvende prestaties beter en nieuwe ambities haalbaar. Misschien niet altijd zonder slag of stoot, maar wel met het gewenste resultaat. Succes dat we samen vieren.

Over-HofP-visual

Onze expertise

Wij zijn je sparringpartner en organisatiespecialist in één. Pas tevreden als het echt werkt. Blijvend. Op weg naar een acht. Of beter nog: een negen.

Kernwaarden

Onze kernwaarden bepalen onze koers. Ze zijn een deel van ons, komen voort uit onze passie en drijven ons en ons gedrag. In onze samenwerking met jou zal je ze herkennen.

Intensiteit

We leven en werken intens met de inzet van energie, enthousiasme en discipline. Duurzame resultaten halen door mensen te laten excelleren is onze passie. We genieten van deze reis en zijn bereid extra stappen te zetten of af en toe van het pad af te wijken.

Authenticiteit

Mensen laten excelleren, ieder op zijn unieke (eigen) wijze. Voor ons is het belangrijk dat iedereen vanuit zijn ik bijdraagt aan het resultaat en de organisatie.

Reciprociteit

Behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden. Dat geldt wederzijds en heet reciprociteit. Deze wederzijdsheid betekent voor ons: met respect, oprechtheid en nieuwsgierigheid samen resultaat behalen.

Samenwerkingsvormen

Zullen we naast je komen staan? Wil je dat we financieel deelnemen in jouw organisatie? Of heb je iemand nodig die van binnenuit een gewenste verandering realiseert? Wij werken in drie samenwerkingsvormen:

Powered by

House of Performance neemt financieel deel in jouw organisatie. Wij gaan de verantwoordelijkheid samen aan. Dat betekent dat wij financiële middelen, vakmanschap en innovaties en jullie de kennis van klant, branche en dienstverlening meenemen. Wij zijn samen aandeelhouder van de werkvloer...zo zijn wij bijvoorbeeld eigenaar van de Bruna winkel in Maarssen. Vanuit onze ervaring daar hebben we met een groep van Bruna winkels mooie resulaten behaald in een verbetertraject met inzet van gamification.

Performance verbeteren met Gamification bij Bruna.

Developed by

Wij komen tijdelijk naast je staan om te kijken hoe je de prestaties op de werkvloer kunt verbeteren. Wat zegt de analyse? Welke (innovatieve) interventies zijn nodig en welke methoden gaan we inzetten? Bepaal via de vier vragen op de homepage jouw ambitie.

Bepaal jouw ambitie

Managed by

Wij vullen een interim vacature in. Dit is de ideale manier om vanuit een lijnfunctie de prestatieverbetering in gang te zetten. In de laatste fase van het verbetertraject ondersteunt en inspireert onze interimmer de nieuwe manager...

Lees verder