Wij zijn House of Performance

Hét consultancy en interim management bureau dat mensen, teams en organisaties laat excelleren!

Excelleren gaat niet vanzelf. Het vraagt om inzicht in wat beter kan en concrete instrumenten om die verbetering te realiseren. Met heldere doelen, gericht op een meetbare opbrengst. Gebaseerd op feiten en cijfers. Zonder luchtfietserij.

Dat vereist lef en doorzettingsvermogen. Van onze klant, haar medewerkers en van ons. Als we samen durven excelleren worden achterblijvende prestaties beter en nieuwe ambities haalbaar. Misschien niet altijd zonder slag of stoot, maar wel met het gewenste resultaat. Succes dat we samen vieren.

100% duurzame projecten voor mens en maatschappij in 2025

Dat is onze missie, ons ambitieuze doel. Dit doen we door al onze projecten te toetsen aan de sustainable development goals, ook wel duurzame ontwikkelingsdoelen, van de VN. Lees hier meer over hoe we bij House of Performance duurzaam ondernemen.

Onze kernwaarden bepalen onze koers

Ze bepalen onze koers. Ze zijn een deel van ons. Ze komen voort uit onze passie en drijven ons en ons gedrag. In onze samenwerking met jou zal je ze herkennen.

  1. Reciprociteit
    • Behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden. Dat geldt wederzijds en heet reciprociteit. Deze wederkerigheid betekent voor ons: met respect, oprechtheid en nieuwsgierigheid samen resultaat behalen.
  2. Intensiteit
    • We leven en werken intens met de inzet van energie, enthousiasme en discipline. Duurzame resultaten halen door mensen te laten excelleren is onze passie. We genieten van deze reis en zijn bereid extra stappen te zetten of af en toe van het pad af te wijken.
  3. Authenticiteit
    • Mensen laten excelleren, ieder op zijn unieke (eigen) wijze. Voor ons is het belangrijk dat iedereen vanuit zijn ik bijdraagt aan het resultaat en de organisatie.

House of Sharing

Iets terugdoen voor de samenleving, dat vinden wij belangrijk. We geloven alleen niet in platte donaties. We geven liever waar we goed in zijn. Iets blijvends. Met impact. Wij helpen goede doelen beter om te gaan met wat ze al hebben. Bijvoorbeeld door processen te optimaliseren of de samenwerking te verbeteren. Net zo betrokken, professioneel en doelgericht als bij elke andere klant. Met één verschil. We doen het om niet. Meer weten? Lees hier meer over House of Sharing.

Zo werken we met je samen

Management consultancy

De gewenste verandering realiseren met ondersteuning van een consultant die je adviseert waar het kan en confronteert waar het moet.

Ik wil meer weten

Interim management

Zelfstandige professionals die voor maximale impact zorgen en de gewenste verandering in jouw organisatie van binnenuit realiseren.

Ik wil meer weten