Wij zijn House of Performance

Impactmakers

Organisaties de goede kant op duwen.
Er méér uit halen. Laten excelleren.
Beweging creëren die ertoe doet.
Met ervaring, kunde en kennis.

Gedreven tot de beoogde verbetering er is én standhoudt.

Wij staan naast je, en gaan met je aan de slag.
Zo nodig met de voeten in de modder.
Want wij geloven in de kracht van samen.

Vanuit gelijkheid het echte gesprek voeren.
Over je organisatie. Je resultaten. Je toekomst.
Open en eerlijk.

Ondersteunen waar kan. Confronteren waar moet.
Altijd met oog op de gewenste verbetering.
Zo maken we samen impact.

Samen met onze klanten maken we met elke opdracht aantoonbare impact op duurzaamheid"

Dat is ons ambitieuze doel. Dit doel hebben we bij al onze projecten. Lees hier meer over hoe we bij House of Performance duurzaam ondernemen.

Onze kernwaarden bepalen onze koers

Ze bepalen onze koers. Ze zijn een deel van ons. Ze komen voort uit onze passie en drijven ons en ons gedrag. In onze samenwerking met jou zal je ze herkennen.

  1. Reciprociteit
    • Behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden. Dat geldt wederzijds en heet reciprociteit. Deze wederkerigheid betekent voor ons: met respect, oprechtheid en nieuwsgierigheid samen resultaat behalen.
  2. Intensiteit
    • We leven en werken intens met de inzet van energie, enthousiasme en discipline. Duurzame resultaten halen door mensen te laten excelleren is onze passie. We genieten van deze reis en zijn bereid extra stappen te zetten of af en toe van het pad af te wijken.
  3. Authenticiteit
    • Mensen laten excelleren, ieder op zijn unieke (eigen) wijze. Voor ons is het belangrijk dat iedereen vanuit zijn ik bijdraagt aan het resultaat en de organisatie.

House of Sharing

Iets terugdoen voor de samenleving, dat vinden wij belangrijk. We geloven alleen niet in platte donaties. We geven liever waar we goed in zijn. Iets blijvends. Met impact. Wij helpen goede doelen beter om te gaan met wat ze al hebben. Bijvoorbeeld door processen te optimaliseren of de samenwerking te verbeteren. Net zo betrokken, professioneel en doelgericht als bij elke andere klant. Met één verschil. We doen het om niet. Meer weten? Lees hier meer over House of Sharing.

A Highberg Company

House of Performance is er trots op om onderdeel van Highberg te zijn. Highberg brengt multidisciplinaire boutique-firma’s samen met de beste ervaring in organisatorische, digitale en duurzaamheidstransformatie. Het leveren van de expertise en kennis om organisaties te helpen succesvol te transformeren en relevant te blijven in een tijdperk van verandering. Van strategie tot implementatie, via consultancy, training en coaching.

The Highberg Group​ – “building the leading transformation consulting group in Europe”​. Lees hier meer.

Zo werken we met je samen

Management consultancy

De gewenste verandering realiseren met ondersteuning van een consultant die je adviseert waar het kan en confronteert waar het moet.

Ik wil meer weten

Interim management

Zelfstandige professionals die voor maximale impact zorgen en de gewenste verandering in jouw organisatie van binnenuit realiseren.

Ik wil meer weten