Thijs Otto van Es

Partner & Consultant

“Na 18 jaar met volle energie, passie en teamspirit meegebouwd te hebben aan het prachtige bedrijf House of Performance, heb ik gekozen om een volgende nieuwe fase in te gaan in mijn leven.

Het vak van adviseur is een prachtig ambacht, waarin ik door veel puzzels ben uitgedaagd. En ik voel de behoefte complexe vragen in een andere rol, dan adviseur, aan te pakken.

Een moeilijke keus omdat ik daarmee House of Performance achter mij laat. Een plek met vrienden, waar we elke dag bezig zijn met het laten excelleren van mensen. Waar wordt gehandeld uit de waarden en waar het collectief altijd gaat voor het individuele belang. Met recht de winnaar van ‘Great Place to Work’ in 2018.

Ik ben ontzettend dankbaar hoe mijn partners, waarmee ik jaren heb gewerkt, ruimte en begrip hebben voor mijn keus. En hoe goed we ons zakelijk afscheid met elkaar vormgeven en de persoonlijke verbinding blijft.

De komende jaren stort ik mij met volle overgave op het bouwen aan FC Utrecht als directielid. En gezien mijn drang naar avontuur en ondernemerschap zal ik zeker nog puzzels gaan oppakken in andere rollen. Welke rollen dat zijn, zie je vanzelf wel weer bijvoorbeeld op LinkedIn.

Alle collega’s, alle ex-collega’s, alle klanten, Ralph, Heiko, Arjon en Joost dank voor alle ongelooflijk gave jaren. Ik ga het zeker missen!

Tot snel!

Thijs”

Tot ziens!
2001
Vorige HoPper
Volgende HoPper
Volgende HoPper