Werken bij House of Performance

Ben jij een HoPper?

We zijn met meer dan 100 consultants en interim managers het bureau uit Utrecht dat mensen, teams en organisaties laat excelleren. Bij House of Performance (HofP) werken HoPpers.

Een HoPper is een beetje eigenwijs. Nou ja, zeg maar behoorlijk eigenwijs. Dat maakt dat hij nogal confronterend kan zijn en je ogen opent voor nieuwe mogelijkheden. Want behalve eigenwijs is hij ook slim. De HoPper is een creatieve geest die mogelijkheden weet om te zetten in concrete implementaties.

HoPpers herkennen elkaar in de kernwaarden van onze organisatie. Meer over wie House of Performance is en o.a. de kernwaarden lees je op Over House of Performance.

House of Performance als werkgever

Bij HofP vinden we resultaten belangrijk. Net zo belangrijk vinden wij hoe we tot resultaten komen en daarom heeft goed werkgeverschap bij onze de hoogste prioriteit. Waaruit dat blijkt?

 1. Wij zijn een Great Place to Work
  • Ook voor 2020-2021 zijn is House of Performance wederom Great Place To Work certified. En daar zijn wij blij mee want wij zijn ervan overtuigd dat het niet primair de arbeidsvoorwaarden of het salaris is waarom jij bij HofP wilt werken. Het draait om vertrouwen, trots en plezier. En daar hebben wij veel van!
 2. Zelforganisatie staat centraal
  • Bij HofP krijg je veel ruimte om je werk naar eigen inzicht te organiseren. Wij geloven dat de professionals die bij ons werken zeer goed in staat zijn om zelf de juiste prioriteiten te stellen en pro acief te werken aan onze gezamenlijke doelen.
 3. Wij bouwen samen
  • Wij bouwen gezamenlijk aan de groei van onze mooie organisatie. Dat doen we op verschillende manieren. Zo beleven we twee keer per jaar samen onze visiedagen waarop de klokken gelijk zetten, terugkijken en vooruitkijken op basis van onze doelen. Iedere vrijdag komen we samen in onze Obeya. Het doel van deze HofP marktplaats is leren van elkaar en continu verbeteren op basis van beschikbare informatie, bijvoorbeeld op het gebied van: klanten & sales, projecten, kennis&kunde, strategie & waarden, omzet en mensen.
 4. Persoonlijke ontwikkeling deel van onze missie
  • Mensen laten excelleren is onze missie. Dat geldt dus ook voor onze eigen medewerkers. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij de mogelijkheden en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ieder jaar stel jij zelf een Persoonlijk Performance Plan op waarin je jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelen vaststelt. Deze realiseer je onder andere door gebruik te maken van jouw persoonlijke opleidingsbudget, de wekelijkse masterclasses, de jaarlijkse kennisweek en de mogelijkheden voor in- en externe coaching.

Anouk, HoPper sinds 2011

Bij HofP krijg ik de ruimte om het beste uit mijzelf te halen. Om te blijven leren. Dat is waarom ik inmiddels al bijna 10 jaar met overtuiging HoPper ben.

Onze Klanten

Wij voegen waarde toe bij de top-10 organisaties in de finance, zorg en overheidssector, zowel nationaal als internationaal. Onze klanten bevinden zich met name in de zakelijke dienstverlening. Wij mogen toonaangevende organisaties zoals bijvoorbeeld de Rabobank en Prorail tot onze klanten rekenen. Bekijk voor wat wij doen de verschillende casussen.

Hoe jouw eerste maanden als HoPper eruit zien?

We willen dat iedere nieuwe HoPper zich snel thuis voelt en een actieve bijdrage kan leveren aan onze missie. Wij besteden daarom veel aandacht aan de onboarding van nieuwe medewerkers. Hierover schreven wij een blog. Zo kun je je al een beetje een beeld vormen over hoe dat straks gaat zijn. Lees ‘Goed om je erbij te hebben’