Werken bij House of Performance

Ben jij een HoPper?

Met ruim 100 consultants en zelfstandig interim managers vormen we samen House of Performance: hét management consultancy en interim management bureau uit Utrecht dat mensen, teams en organisaties laat excelleren.

Bij House of Performance (HofP) werken HoPpers. En HoPpers zijn een beetje eigenwijs. Nou ja, zeg maar behoorlijk eigenwijs. Ze kunnen soms confronterend zijn. Je ogen voor nieuwe mogelijkheden openen. Want behalve eigenwijs, zijn ze ook slim. HoPpers zijn creatieve geesten die in elke uitdaging mogelijkheden zien en deze naar concrete interventies weten te vertalen.

HoPpers herken je ook aan de kernwaarden van onze organisatie. Lees hier meer over House of Performance en onze kernwaarden.

House of Performance als werkgever

Bij HofP vinden we resultaten belangrijk. Minstens zo belangrijk vinden wij hoe we tot die resultaten komen, Daarom heeft goed werkgeverschap bij ons de hoogste prioriteit. Waar dat uit blijkt?

 1. Wij zijn een Great Place to Work
  • House of Performance heeft de derde plaats behaald in de lijst van Best Workplaces 2021, categorie Medium Workplaces. Deze lijst wordt jaarlijks bekendgemaakt door Great Place to Work, een autoriteit op het gebied van organisatiecultuur met maximale aandacht voor de mens om zo optimaal werkgeverschap te realiseren. En ook in 2022 zijn wij weer GPTW certified. Wij zijn heel blij met die erkenning, want wij zijn ervan overtuigd dat het niet primair de arbeidsvoorwaarden of het salaris is waarom jij bij HofP wilt werken. Het draait om vertrouwen, trots en plezier. En daar hebben wij veel van!
 2. Zelforganisatie staat centraal
  • Bij HofP krijg je veel ruimte om je werk naar eigen inzicht te organiseren. Wij geloven dat de professionals die bij ons werken zeer goed in staat zijn om zelf de juiste prioriteiten te stellen en pro acief te werken aan onze gezamenlijke doelen.
 3. Wij bouwen samen
  • Wij bouwen gezamenlijk aan de groei van onze mooie organisatie. Dat doen we op verschillende manieren. Zo beleven we twee keer per jaar samen onze visiedagen waarop we de klokken gelijk zetten, terugkijken en vooruitkijken op basis van onze doelen. Iedere vrijdag komen we samen in onze Obeya. Het doel van deze HofP marktplaats is leren van elkaar en continu verbeteren op basis van beschikbare informatie, bijvoorbeeld op het gebied van: onze strategie, onze mensen, onze projecten, sales en kennis & kunde.
 4. Persoonlijke ontwikkeling deel van onze missie
  • Mensen laten excelleren is onze missie. Dat geldt dus ook voor onze eigen medewerkers. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij de mogelijkheden en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ieder jaar stel jij zelf een Persoonlijk Performance Plan op, waarin je jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelen vaststelt. Deze realiseer je onder andere door gebruik te maken van jouw persoonlijk opleidingsbudget, de wekelijkse masterclasses, de jaarlijkse kennisweek en de mogelijkheden voor interne en externe coaching.

Charlotte, HoPper sinds 2017

“Vertrouw op de kennis en kunde van je mensen, laat medewerkers vooral zelf ontwikkelen en met initiatieven komen.” Dat is waar House of Performance in gelooft en waarom wij een Great Place to Work zijn.

Onze Klanten

Wij behalen duurzame resultaten voor top 10 organisaties in sectoren als finance, overheid, mobiliteit, energie en zorg, zowel nationaal als internationaal. Onze klanten bevinden zich met name in de zakelijke dienstverlening. Wij mogen toonaangevende organisaties zoals Rabobank, Prorail, Menzis en Gemeente Den Haag tot onze klanten rekenen. Bekijk onze cases en ontdek welke resultaten wij hebben behaald.

Hoe jouw eerste maanden als HoPper eruit zien?

Wij willen dat iedere nieuwe HoPper zich snel thuis voelt en een actieve bijdrage aan onze missie kan leveren. We besteden daarom veel aandacht aan de onboarding van nieuwe medewerkers. Hierover schreven wij de blog Goed om je erbij te hebben. Lees ‘m snel en ontdek wat jij in je eerste weken bij ons kunt verwachten.

Jouw ontwikkelperspectief

We schreven hierboven al hoe belangrijk we persoonlijke ontwikkeling vinden. Lees hier meer over hoe wij invulling aan jouw ontwikkelperspectief geven.