Stagiair(e) met passie voor marketing communicatie en digital impact

25/07/2017

Wij hebben een vacature voor een stagiair(e) die bij wil dragen aan de ontwikkeling van innovatieve inzet van communicatietechnologie voor onze naamsbekendheid en klantenbinding. Past dat bij jou? Jij past bij ons als jouw gedrevenheid legendarisch is, je stevig staat, in verbinding energie brengt en weet hoe je focus behoudt.

De aanleiding

Nadat we in 2016 stevig aan de weg hebben getimmerd om onze naamsbekendheid als House of Performance te vergroten, hebben we dit jaar onze marketing en communicatie uitingen in een nieuw jasje èn een nieuwe website gestoken. In het interactieve design van onze site willen we klanten vanaf het eerste moment aanzetten op bepaalde thema’s, meenemen in onze visie en in contact brengen met onze collega’s die hier specifieke kennis en kunde op ontwikkeld hebben. Om continu te leren en verbeteren in hoe we dit doen, zoeken we een stagiaire die ons helpt de effectiviteit van onze uitingen inzichtelijk te maken.

Jouw missie

Jij wil de digitale wereld veroveren en snappen hoe dit in te zetten is om meer exposure en klantenbinding te realiseren. Om te beginnen nemen we je mee in de opzet van wie we zijn, hoe we werken en op welke wijze we dat nu digitaal kenbaar maken. Je verdiept je verder in technologische ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie en kunt eventueel een dag in de week meelopen bij het ‘clever digital design’ bureau waarmee we samenwerken.

Jij gaat op verkenning in de online wereld om inzichtelijk te maken wat de effectiviteit is van onze huidige exposure en website opbouw. De data die volgen, leiden tot analyseren en verifiëren van resultaten rondom onze exposure. In de analyse van de data, bouw je (waar nodig met hulp) ook dashboards die we langere termijn kunnen gebruiken voor het monitoren van onze exposure. Op basis hiervan schrijf jij jouw thesis, inclusief aanbevelingen.

Jouw afstudeeropdracht bij House of Performance start zo snel mogelijk.

Jij bent:

  • gedreven en resultaatgericht;
  • analytisch sterk;
  • accuraat, met een professionele en gestructureerde werkwijze;
  • een masterstudent, bijvoorbeeld in de richting van Communicatie en Multimedia Design;
  • flexibel en sterk gericht op samenwerken om tot het beste resultaat te komen!

Jij wilt:

  • FUN! In het samenwerken met klanten en collega’s.
  • een ondernemende, dynamische werkomgeving met ruimte voor jouw ontwikkeling;
  • ruimte voor ontplooien van nieuwe initiatieven;
  • een marktconforme vergoeding.

House of Performance

Wij streven naar intensiteit, authenticiteit en reciprociteit. Deze kernwaarden bepalen onze koers. Mensen laten excelleren is onze missie bij de klant en in eigen huis. Hierbij werken we graag aan zichtbaar en concreet resultaat. Wij hechten aan maximale eigen verantwoordelijkheid en het creëren van een plek voor dialoog en onderlinge feedback. Continu verbeteren vraagt immers ook om continu leren. Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Geralda van Sandijk, op g.vansandijk@hofp.nl of via 06-31621054