whitepaper

Whitepaper: Vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie

Vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie volgens leiders binnen grote, Nederlandse organisaties en onze reflecties daarop.

De verandermanagers van het interim management netwerk van House of Performance spraken met vijftien leiders en managers van grote, toonaangevende organisaties. Allemaal bedrijven die belangrijke veranderingen doormaken of aan de vooravond daarvan staan. Onderwerp van gesprek was organisatietransformatie en strategie-executie. Het doel: met elkaar leren van de uitdagingen en successen rondom organisatietransformatie. Deze whitepaper behandelt vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie die in de gesprekken naar boven kwamen drijven en onze reflecties daarop.

Organisatietransformatie

Als organisatie wil je graag relevant zijn voor je klanten en impact maken op de wereld om je heen. Digitalisering, nieuwe technologie en de beschikbaarheid van steeds meer data bieden hierbij volop kansen. Denk aan het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die aansluiten op wat de wereld vandaag én morgen nodig heeft, duurzame verdienmodellen die verder gaan dan aandeelhouderswaarde én nieuwe manieren van werken die positief bijdragen aan het realiseren van ESG doelstellingen. Wij noemen dit transformatie.

Maar organisatietransformatie gaat ook gepaard met uitdagingen. Welke uitdagingen zien de leiders van grote, Nederlandse organisaties? Lees het in deze whitepaper!

Download de whitepaper: Vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie

Vul het formulier in en bekijk direct de whitepaper!

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp