Whitepapers

Wij geloven dat mensen excelleren door continu te verbeteren. Daarom delen wij graag kennis. Dit doen wij onder andere door onze visie, ervaring en learnings samen te vatten en aan te bieden in whitepapers.

Whitepaper: Moreel Leiderschap – Hét cruciale thema van deze tijd

Het voorbeeldgedrag van leiders is cruciaal om het afbreukrisico van integriteitskwesties binnen jouw organisatie te reduceren.

Lees verder

Whitepaper: Gamification om gedrag te veranderen

Gamification is een schaalbare veranderaanpak om blijvend gewenst gedrag te realiseren en prestaties op de werkvloer te verbeteren.

Lees verder

Whitepaper: 7 elementen om effectief agile te werken

Agile werken stelt klantwaarde centraal en vergroot de wendbaarheid van jouw organisatie in een complexe, snel veranderende omgeving.

Lees verder

Whitepaper: De Compliance Officer is (g)een veranderaar

Een compliance programma is ook een veranderprogramma. Kennis over change management is daarom cruciaal voor compliance- en ethiekprofessionals.

Lees verder

Whitepaper: Onderzoek compliance en innovatie

Een innovatief compliance programma zorgt voor een effectief compliance programma. Innovatieve compliance zorgt daarom voor ethischer gedrag.

Lees verder

Workshop: Succesvol Agile werken

In 2 uur leer je hoe jij succesvol agile werken met jouw team realiseert. Datum: 14 mei 2020. Locatie: Hamburgerstraat 30 te Utrecht. Toegang: gratis

Workshop Agile werken