Whitepapers

Wij geloven dat mensen excelleren door continu te verbeteren. Daarom delen wij graag kennis. Dit doen wij onder andere door onze visie, ervaring en learnings samen te vatten en aan te bieden in whitepapers.

Whitepaper: Vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie

Vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie volgens leiders binnen grote, Nederlandse organisaties en onze reflecties daarop.

Lees verder

Whitepaper: Lean vs Agile

Wanneer is Agile werken een goed idee? En wanneer is Lean werken een beter idee? In deze whitepaper zetten we Lean en Agile naast elkaar.

Lees verder

Whitepaper: De 6 ingrediënten van een effectieve game

Om ervoor te zorgen dat een game werkelijk effectief is en aan de organisatiedoelstellingen bijdraagt, is het invullen van de randvoorwaarden cruciaal.

Lees verder

Whitepaper: Moreel Leiderschap – Hét cruciale thema van deze tijd

Het voorbeeldgedrag van leiders is cruciaal om het afbreukrisico van integriteitskwesties binnen jouw organisatie te reduceren.

Lees verder

Whitepaper: Gamification om gedrag te veranderen

Gamification is een schaalbare veranderaanpak om blijvend gewenst gedrag te realiseren en prestaties op de werkvloer te verbeteren.

Lees verder

Whitepaper: 7 elementen om effectief agile te werken

Agile werken stelt klantwaarde centraal en vergroot de wendbaarheid van jouw organisatie in een complexe, snel veranderende omgeving.

Lees verder

Whitepaper: De Compliance Officer is (g)een veranderaar

Een compliance programma is ook een veranderprogramma. Kennis over change management is daarom cruciaal voor compliance- en ethiekprofessionals.

Lees verder

Whitepaper: Onderzoek compliance en innovatie

Een innovatief compliance programma zorgt voor een effectief compliance programma. Innovatieve compliance zorgt daarom voor ethischer gedrag.

Lees verder

Beter leren scrummen met jouw team?

Scrummen op een manier die echt waarde toevoegt voor je team en de klant is nog niet zo makkelijk. Ook omdat we, naar aanleiding van Corona, veel thuiswerken. De Scrum Game is een virtueel traject. Juist nu een impactvolle en zeer kosteneffectieve manier om jouw team te begeleiden in het verbeteren van de scrummethodiek.

Lees meer